![]() |
Mike Shinoda demiş ki:gece gece...![]()
![]()
aman abi dikkat et kendine lazımsın sen bizeextraloob demiş ki:Intensify demiş ki:
fena yorgun çok km yaptım bugün bir de yeni netbook ile uğraştım sitede aracılık işleri derken ancak 1 duble vodka içiyorum![]()
hmm vodka diyosunextraloob demiş ki:Mike Shinoda demiş ki:gece gece...![]()
![]()
tam Melik'in sofrası ben rakı içmem kışın vodka yazın bira![]()
her gecede karnım acıkır of of xDMike Shinoda demiş ki:gece gece...![]()
![]()
ye gülüm ye benden olsunTheCombo demiş ki:her gecede karnım acıkır of of xDMike Shinoda demiş ki:gece gece...![]()
![]()
![]()
çok şey değiştiIntensify demiş ki:bi ara siteden uzak kaldım herkes uçmuş yayok abi olmaz böyle hergün bakacaz yoksa geri kalıyoruz
![]()
harbi yetişemiyorum artıkArcadia demiş ki:çok şey değiştiIntensify demiş ki:bi ara siteden uzak kaldım herkes uçmuş yayok abi olmaz böyle hergün bakacaz yoksa geri kalıyoruz
![]()
![]()
![]()
yerdım ama gurultu cıkar mıllet kalkarMike Shinoda demiş ki:ye gülüm ye benden olsunTheCombo demiş ki:her gecede karnım acıkır of of xDMike Shinoda demiş ki:gece gece...![]()
![]()
![]()
![]()
Arcadia demiş ki:Büyükk bir schintzel - doğru mu yazdım bilmiyorum ^^ - ve patates kızartması istiyorum yanında da buz gibi bir cola lütfen.
o patatesler dişimin kovuğuna yetmez bro ne yaptın yaMike Shinoda demiş ki:Arcadia demiş ki:Büyükk bir schintzel - doğru mu yazdım bilmiyorum ^^ - ve patates kızartması istiyorum yanında da buz gibi bir cola lütfen.![]()
![]()
uygun mudur cano ?![]()
off off ben bi mutfağa gideyim bir şeyler atıştırayım.Mike Shinoda demiş ki:Arcadia demiş ki:Büyükk bir schintzel - doğru mu yazdım bilmiyorum ^^ - ve patates kızartması istiyorum yanında da buz gibi bir cola lütfen.![]()
![]()
uygun mudur cano ?![]()
gece gece ölümüne mi yicenArcadia demiş ki:o patatesler dişimin kovuğuna yetmez bro ne yaptın yaMike Shinoda demiş ki:Arcadia demiş ki:Büyükk bir schintzel - doğru mu yazdım bilmiyorum ^^ - ve patates kızartması istiyorum yanında da buz gibi bir cola lütfen.![]()
![]()
uygun mudur cano ?![]()
![]()
ahahaha gece gece koptum yaaArcadia demiş ki:Döner bıçaklarıyla dalalım abi.![]()