oke bekliyom yarın unutma sandalye üstü pc karşısıBaTTeRST demiş ki:Hadde ben yatıyom yarın düğün var tıraş olup yatacam bugün erken atıyoz ama neyse yarın acısını çıkartırız extrabeer headbang2ft9
LoneLyWaLker demiş ki:oke bekliyom yarın unutma sandalye üstü pc karşısıBaTTeRST demiş ki:Hadde ben yatıyom yarın düğün var tıraş olup yatacam bugün erken atıyoz ama neyse yarın acısını çıkartırız extrabeer headbang2ft9![]()
Bir noktaya bak yoğunlaştığını hisset gözlerin kapanıyo bir bakmışın uyumuşunOoNeverMoreoO demiş ki:Muse- New Born xD
Beyler gözlerim ufacıcık görüyor netcem xD
Biz olsak olmamı Evil or Very MadKuruman demiş ki:sa uyku tutmadı LoneLyWaLkeR burdamısın bilader
Ayıp eddin ha olur eee napıyorsunuzlastturk_ demiş ki:Biz olsak olmamı Evil or Very MadKuruman demiş ki:sa uyku tutmadı LoneLyWaLkeR burdamısın bilader
Kuruman demiş ki:Ayıp eddin ha olur eee napıyorsunuzlastturk_ demiş ki:Biz olsak olmamı Evil or Very MadKuruman demiş ki:sa uyku tutmadı LoneLyWaLkeR burdamısın bilader
sroyu sildim pcdenRational demiş ki:Selam beyler.
Lastturk sen Saturn'ü bıraktın mı lo?![]()
NapalımKuruman demiş ki:Ayıp eddin ha olur eee napıyorsunuzlastturk_ demiş ki:Biz olsak olmamı Evil or Very MadKuruman demiş ki:sa uyku tutmadı LoneLyWaLkeR burdamısın bilader
varda unuttumLoneLyWaLker demiş ki:mynette hesap varmı bir okey atalım Question
Bişisi yok yav bende bi hatırası varda ona güldüm WinkLoneLyWaLker demiş ki:Bir noktaya bak yoğunlaştığını hisset gözlerin kapanıyo bir bakmışın uyumuşunOoNeverMoreoO demiş ki:Muse- New Born xD
Beyler gözlerim ufacıcık görüyor netcem xD![]()
Ps:Nesi var yav Muse-New Bornun Question
slm milletDejavu_07 demiş ki:UpRockingBeat demiş ki:beyler listeyi yenilerseniz benim nicki değiştirin AntALyaLII=UpRockingBeatDejavu_07 demiş ki:listeye benide ekleyin arkadaşlar
Gamyun'da okey'e ne dersiniz? Rolling EyesLoneLyWaLker demiş ki:Slm dolsun dolsun bu gece bir şeyler yapalım mutlaka