Kop kopAphrodite demiş ki:Kulak zarı tecavüzü bu olsa gerek. Berberde unuttuğum saçlarımı hatırladım üzüldüm ulan yaDuygusuzz demiş ki:Geliyorrr Jiletleri çıkarın![]()
![]()
![]()
ortamı neşelendirelim
Gidek gidek şu ortamın güzelliğine bak 13*15 yaşları döve döve çıkarır biz koparızAphrodite demiş ki:biliyosun kopmak bizim işimiz şanzelize dendimi akan sularda duruyor hem yakın sayılır gitsek mi ne yapsak bilemedim acaba
Videoları izlerken ölüm riski var dikkatli olun ve bir yerlere tutunun !
iyiyiz seni sormalı gel sohbeteIntensify demiş ki:Selam kuşlar^^ Nasılsınız?
Hoşgeldin şekerim iyilik seni sormalıIntensify demiş ki:Selam kuşlar^^ Nasılsınız?
sanada mekan beğendiremiyoruz sen söyle geleyimAphrodite demiş ki:Hoşgeldin şekerim iyilik seni sormalıIntensify demiş ki:Selam kuşlar^^ Nasılsınız?
@Duygusuz
Atalarımızın bir sözü vardır tam yerinde söyliyim dedim " Pompalıyı getir haaanım ! "![]()
ojgeldin bea kopmaya gidiyoz geliyon mu la toplu kopalım diyoruzsweetCHIEF demiş ki:selam kizlarrrrr
Sormana gerek yok geliyor odaAphrodite demiş ki:ojgeldin bea kopmaya gidiyoz geliyon mu la toplu kopalım diyoruzsweetCHIEF demiş ki:selam kizlarrrrr![]()
benim helikopter 4 kişilik sığarız la iyi. Mekanı düşünelimDuygusuzz demiş ki:Sormana gerek yok geliyor odaAphrodite demiş ki:ojgeldin bea kopmaya gidiyoz geliyon mu la toplu kopalım diyoruzsweetCHIEF demiş ki:selam kizlarrrrr![]()
![]()
trace attim beylerDuygusuzz demiş ki:Sormana gerek yok geliyor odaAphrodite demiş ki:ojgeldin bea kopmaya gidiyoz geliyon mu la toplu kopalım diyoruzsweetCHIEF demiş ki:selam kizlarrrrr![]()
![]()
zorlasak 10 kişi sığmazmı ?Aphrodite demiş ki:benim helikopter 4 kişilik sığarız la iyi. Mekanı düşünelim![]()