hamd olsun mübarek iyiyiz seni sormalıIntensify demiş ki:Selam beyler.Nasıl durumlar?
öyle bilgisayarı evde tek bıraksam 2-3 gün pert eder bizimkilerIntensify demiş ki:İyiyim bende.Pc'ye format atmam lazım felç olmuş bilgisayar.Allah'tan 2 ay evde bıraktık babamla kardeşim halletmiş![]()
Nasıl beceriyorlar anlamıyorum kiDuygusuzz demiş ki:öyle bilgisayarı evde tek bıraksam 2-3 gün pert eder bizimkilerIntensify demiş ki:İyiyim bende.Pc'ye format atmam lazım felç olmuş bilgisayar.Allah'tan 2 ay evde bıraktık babamla kardeşim halletmiş![]()
![]()
Senin işinde zormuş kardeşimCollapse demiş ki:Kardeşim pcye counter kurmaya kalkışmış counter hariç herşeyi kurmuş maşallah
22find diye bi site anasayfam olmuş değiştiremiyorum,
norton security scan kurulmuş (?),
Başlat menüsünün yanına kısayol bilmemne programı kurulmuş
Dahası pcde zaten var olan cs silinmiş![]()
Bunları nasıl başardı halen aklım almıyo
Tam dayaklıkCollapse demiş ki:Pcde Crysis 2, BF3 ve MW3 varken çocuğun canı cs çekmiş
ahahahahahah fena güldüm aksam aksamCollapse demiş ki:Kardeşim pcye counter kurmaya kalkışmış counter hariç herşeyi kurmuş maşallah
22find diye bi site anasayfam olmuş değiştiremiyorum,
norton security scan kurulmuş (?),
Başlat menüsünün yanına kısayol bilmemne programı kurulmuş
Dahası pcde zaten var olan cs silinmiş![]()
Bunları nasıl başardı halen aklım almıyo
Walla türü ne bilmiyorum ama bi kaç görseline bakman yeterli olacak ^^Collapse demiş ki:Nasıl bişey şu world of tanks mmorpg oyunu mu? güzelse gelelim oynayacak oyun arıyorum![]()