Takımı
Besiktas
Duygusuzz demiş ki:
sweetCHIEF demiş ki:
bu arada ben bir ise kalkistim ki sorma
Hesaplamaya kalktım deme sakın :D
yok be haji :p

cok begendigim bir kiz var, ekledim kabul etti baktim sonra bi durum paylasti hayvanlara yardim icin kuru mama, vs vs uardimda bulunmak isteyenler mesaj atabilir diye. bir anda hayvan asigi kesilip firsat belleyip mesaj attim sana ne lazim felan filan gibisinden. Konustuk felan is ilerledi cikti mi sana mama parasi, degicek mi bende bilmiyorum ama numaramida aldi hatun. kedilerdende nefret ederim tekmelerim direk, isin sonu nereye gidecek bakalim :P

Takımı
Besiktas
Süper ya hatun için dayancan haji yapacak bişey yok :mrgreen:
ps:kedilerden nefret ederim :D

Takımı
Besiktas
Duygusuzz demiş ki:
Süper ya hatun için dayancan haji yapacak bişey yok :mrgreen:
ps:kedilerden nefret ederim :D
ne gereksiz bir adamim ben ya :mrgreen: insallah moruk hatunu tav ediyimde hayirlisiyla. ben buna iki civcivimi kucukken sobaya yapistirdim desem bir daha konusmayiz heralde? eekd1

Takımı
Besiktas
sobayamı yapıştırdın ciddi problemlerin var senin tamam bende kediyi küçükken 3.katın damından attım ama senin yaptığına ne demeli :D

Takımı
Besiktas
Duygusuzz demiş ki:
sobayamı yapıştırdın ciddi problemlerin var senin tamam bende kediyi küçükken 3.katın damından attım ama senin yaptığına ne demeli :D
aslinda tam olarak benim sucum degil usumesin diye itekledim civcivi sobaya ayari tutturamayinca kömür oldular :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Hadi ordan vicdanını rahatlatmaya çalışma resmen canlı canlı gitmiş hayvan bağırışları aklına gelmiyormu hiç summer2: :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Duygusuzz demiş ki:
Hadi ordan vicdanını rahatlatmaya çalışma resmen canlı canlı gitmiş hayvan bağırışları aklına gelmiyormu hiç summer2: :mrgreen:
onu dedin de ben onu atmistim kapinin onune sabah bizim arkadas beni disari cagirdi oyun oynamaya, ciktigimda gozlerini oyuyordu ipne. kucuklukten nadir anilarimdan biri:p

Takımı
Besiktas
sweetCHIEF demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
onu dedin de ben onu atmistim kapinin onune sabah bizim arkadas beni disari cagirdi oyun oynamaya, ciktigimda gozlerini oyuyordu ipne. kucuklukten nadir anilarimdan biri:p
Senin çevrende otuyor olsaydım o kıza gider anlatırdım yaptıklarını of ya [horny21 :mrgreen:

Takımı
Besiktas
Duygusuzz demiş ki:
sweetCHIEF demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
Senin çevrende otuyor olsaydım o kıza gider anlatırdım yaptıklarını of ya [horny21 :mrgreen:
yikti az once beni.. dedi ki malzemeleri toplayinca arkadasin arabasiyla alicaz seni barinaga gidicez dedi kim o dedim adi caner mi neymis.. arabasiylaa..alicaklar benii.. akbilimin ici bile BOSS!!!!

Takımı
Besiktas
O caneri aradan çıkar sobaya doğru falan it üşümesin ayağına anladın sen onu :D

Takımı
Besiktas
Duygusuzz demiş ki:
olm cocukta porshce ve motor var markasini dahi takip edemedigim. rencide oldum tek avantajim kaslarim onlarda cocugun arabaya binersem soner a nokta q olmadi:

Takımı
Besiktas
sweetCHIEF demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
olm cocukta porshce ve motor var markasini dahi takip edemedigim. rencide oldum tek avantajim kaslarim onlarda cocugun arabaya binersem soner a nokta q olmadi:
Filme döndü senin boşver yürümezdi zaten :twisted:

Takımı
Besiktas
Bu arada ben yatıyorum yarın sınav sabah uyuya kalcam soru çözerken iyi geceler tekrardan :uyku:

Takımı
Besiktas
Duygusuzz demiş ki:
sweetCHIEF demiş ki:
Duygusuzz demiş ki:
Filme döndü senin boşver yürümezdi zaten :twisted:
simdi mama parasindanda yirtamam geldik mi babalara :twisted: yamuk hareketinde doverim tek avantajim :mrgreen:

Yukarı Alt