günde kac tane priv server aciliyor acaba? yada kac tanesi kapaniyor
Valla bunu hesaplamaya kalksak iptal oluruz herhaldesweetCHIEF demiş ki:günde kac tane priv server aciliyor acaba? yada kac tanesi kapaniyor
Hesaplamaya kalktım deme sakınsweetCHIEF demiş ki:bu arada ben bir ise kalkistim ki sorma
yok be haji :pDuygusuzz demiş ki:Hesaplamaya kalktım deme sakınsweetCHIEF demiş ki:bu arada ben bir ise kalkistim ki sorma![]()
ne gereksiz bir adamim ben yaDuygusuzz demiş ki:Süper ya hatun için dayancan haji yapacak bişey yok![]()
ps:kedilerden nefret ederim![]()
aslinda tam olarak benim sucum degil usumesin diye itekledim civcivi sobaya ayari tutturamayinca kömür oldularDuygusuzz demiş ki:sobayamı yapıştırdın ciddi problemlerin var senin tamam bende kediyi küçükken 3.katın damından attım ama senin yaptığına ne demeli![]()
azcik ittirdim civciv de kayip evladini bulmus gibi yapisti sobaya abi bananeDuygusuzz demiş ki:İttirmek ile yapıştırmak arasında nasıl bir ayar olabilirki![]()
onu dedin de ben onu atmistim kapinin onune sabah bizim arkadas beni disari cagirdi oyun oynamaya, ciktigimda gozlerini oyuyordu ipne. kucuklukten nadir anilarimdan biri:pDuygusuzz demiş ki:Hadi ordan vicdanını rahatlatmaya çalışma resmen canlı canlı gitmiş hayvan bağırışları aklına gelmiyormu hiç![]()
![]()
Senin çevrende otuyor olsaydım o kıza gider anlatırdım yaptıklarını of yasweetCHIEF demiş ki:onu dedin de ben onu atmistim kapinin onune sabah bizim arkadas beni disari cagirdi oyun oynamaya, ciktigimda gozlerini oyuyordu ipne. kucuklukten nadir anilarimdan biri:pDuygusuzz demiş ki:Hadi ordan vicdanını rahatlatmaya çalışma resmen canlı canlı gitmiş hayvan bağırışları aklına gelmiyormu hiç![]()
![]()
yikti az once beni.. dedi ki malzemeleri toplayinca arkadasin arabasiyla alicaz seni barinaga gidicez dedi kim o dedim adi caner mi neymis.. arabasiylaa..alicaklar benii.. akbilimin ici bile BOSS!!!!Duygusuzz demiş ki:Senin çevrende otuyor olsaydım o kıza gider anlatırdım yaptıklarını of yasweetCHIEF demiş ki:onu dedin de ben onu atmistim kapinin onune sabah bizim arkadas beni disari cagirdi oyun oynamaya, ciktigimda gozlerini oyuyordu ipne. kucuklukten nadir anilarimdan biri:pDuygusuzz demiş ki:Hadi ordan vicdanını rahatlatmaya çalışma resmen canlı canlı gitmiş hayvan bağırışları aklına gelmiyormu hiç![]()
![]()
![]()
![]()
olm cocukta porshce ve motor var markasini dahi takip edemedigim. rencide oldum tek avantajim kaslarim onlarda cocugun arabaya binersem soner a nokta qDuygusuzz demiş ki:O caneri aradan çıkar sobaya doğru falan it üşümesin ayağına anladın sen onu![]()
Filme döndü senin boşver yürümezdi zatensweetCHIEF demiş ki:olm cocukta porshce ve motor var markasini dahi takip edemedigim. rencide oldum tek avantajim kaslarim onlarda cocugun arabaya binersem soner a nokta qDuygusuzz demiş ki:O caneri aradan çıkar sobaya doğru falan it üşümesin ayağına anladın sen onu![]()
![]()
simdi mama parasindanda yirtamam geldik mi babalaraDuygusuzz demiş ki:Filme döndü senin boşver yürümezdi zatensweetCHIEF demiş ki:olm cocukta porshce ve motor var markasini dahi takip edemedigim. rencide oldum tek avantajim kaslarim onlarda cocugun arabaya binersem soner a nokta qDuygusuzz demiş ki:O caneri aradan çıkar sobaya doğru falan it üşümesin ayağına anladın sen onu![]()
![]()
![]()