Hay Maşşallah !xtollgax demiş ki:Neredeyse forum açıldığı anlardan itibaren üyeyim ve bu konuda hiç mesajım yokmuş inanabiliyor musunuz?![]()
Vallaha bende sırf türkçe karakterlerin seslerini denemek için oynuyorum. Karakterleri deniyim eng geri dönücem. Aman vermiyor veya kendini aştı nedir abi. Ben 5de 5 demesini değil o böyle hani bi bağırışı var pentaaaaa kiyıllll sanki penta attın yeter git dermiş gibi ben onu duymak istiyorum.mrfluu demiş ki:Oyun Türkçe olunca bir oynama isteği geliyor,şevkle oynuyorum
![]()
geçmiş olsunClochard demiş ki:İyi geceler gençler ve kendini genç hissedenler, boğazlarım çok kötü yutkunamıyorum![]()
havalar 12 derece birden düşmüş gareClochard demiş ki:İyi geceler gençler ve kendini genç hissedenler, boğazlarım çok kötü yutkunamıyorum![]()
ben 30. dakikada bıraktım daha bişey olmaz diyeMaddy demiş ki:Abi Messi ne vurdu öyle.
10 kişi kalmaları hiçbir şeyi değiştirmedi abi adamlar zaten günündelerdiMaddy demiş ki:Ben farka gider diye bekliyordum, 2. yarı direkten kaçırdı Higuain. Khedira falan da kaçırdı, gönlüm Barça' dan yanaydı ama Madrid iyi oynadı. Gerçi 10 kişi kalmasa daha farklı olabilirdi sonuç.