a.sKayra demiş ki:Tüm gece kuşlarına selam olsun.
a.sKayra demiş ki:Tüm gece kuşlarına selam olsun.
evet psSnowFlake demiş ki:ps demek istedin sanırsam![]()
ben de yeni başladım pek anlamıyorum photoshop üzerine her şey bölümüne git karıştır çok şey var birazdan bi kaç link atarım belki...
ps user bul acilSurreaL demiş ki:evet psSnowFlake demiş ki:ps demek istedin sanırsam![]()
ben de yeni başladım pek anlamıyorum photoshop üzerine her şey bölümüne git karıştır çok şey var birazdan bi kaç link atarım belki...![]()
ben pc konusunda çok geliştirdim kendimi bayağı bir karıştırdım ama birtek o konuyu bilmiyorum bilsem tam süper olacak![]()
o bir kuş hyr o bir uçak hyr o bir o bir PsMan ^^dR.NooB demiş ki:biri ps mi dedi![]()
Nihahajust_life demiş ki:o bir kuş hyr o bir uçak hyr o bir o bir PsMan ^^dR.NooB demiş ki:biri ps mi dedi![]()
Türkçesi fotoşapmen
Sorsun sorsun Psuser değilim ama anlarım ps denSnowFlake demiş ki:evet SurreaL bir kaç şey sormak istiyor...
yoo sadece çok fazla imzan var bakınca gözlerim ağırıyorironeye_TR demiş ki:bn ne zmn yazı yazsam cevap yazmyosunuz bana küsmüsünüz yaw![]()
bluelight yenisini yapınca kaldırıcam söz hehedR.NooB demiş ki:yoo sadece çok fazla imzan var bakınca gözlerim ağırıyorironeye_TR demiş ki:bn ne zmn yazı yazsam cevap yazmyosunuz bana küsmüsünüz yaw![]()
![]()