Vallah hakket neden boyle bi post atmış bende anlam veremedimironeye_TR demiş ki:amaç :? sebep :? sonuç :? (bu postu ndn attığını sorabilirmiyimKayra demiş ki:Hayvanları yeme, sev.)

Vallah hakket neden boyle bi post atmış bende anlam veremedimironeye_TR demiş ki:amaç :? sebep :? sonuç :? (bu postu ndn attığını sorabilirmiyimKayra demiş ki:Hayvanları yeme, sev.)
O zaman kendindende nefret et ^^Kayra demiş ki:İnsanlardan nefret ediyorum.
ya bu ilk benim aklıma gelmişti neyse ii geceler herkese_CaPtaiN_ demiş ki:1 k postuda geçmişimKayra böyle gidersen sen beni geçersin mesaj sayısında :)
senin yazdığın virüslü program paylaşımı yapan kişinin mesajını editleyen moda döndü aynen şunu yazmıştıKayra demiş ki:Ben insan değilim ki.
Egoistmiş demek ki.ironeye_TR demiş ki:senin yazdığın virüslü program paylaşımı yapan kişinin mesajını editleyen moda döndü aynen şunu yazmıştıKayra demiş ki:Ben insan değilim ki.
ben bir eşşeğim![]()
![]()
![]()
egoistin ne anlama geldiğini bilmiyomda sende biraz eee pisikolojik sorun var gibi geldi :?Kayra demiş ki:Egoistmiş demek ki.ironeye_TR demiş ki:senin yazdığın virüslü program paylaşımı yapan kişinin mesajını editleyen moda döndü aynen şunu yazmıştıKayra demiş ki:Ben insan değilim ki.
ben bir eşşeğim![]()
![]()
![]()