Rahatlıyorsun değil mi? Bir süre sonra sinir bozucu olabiliyor ama.CaN_KsK demiş ki:İyi uykular Kayra sitede güzelmiş yourwebproject bastıkça rahatlıyorum:).
Yok abi biraz dengesizlik var. İzmidede poly diye bir kız varmış, ona gıcık oluyorum birde...BøBa demiş ki:Kayra sakn ben şizofrenim deme bana![]()
Teşekkür ederim. Sağlığına duacıyız.CaN_KsK demiş ki:Tanımını gerçekten beğendim daha çok kişiliğini sevdim.
BøBa demiş ki:Olsn Ondan bndede war Psikoloğa git çok matrak oluo
Kmin kişiliğini sewdn![]()
![]()
Boba'ya diyorum çok eskiden başka bir forumda görmüştüm onu Extraloob'un başlattığı herkezin kendi resmini koydugu bir topic var gördüysen oraya bu arkadaş resmini koymuştu o sitede o resim avatarı idi çağrışım yaptı söyliyeyim ona dedimKayra demiş ki:Bana mı dedin Can? Ayrıca anlamadım ne dediğini. Tekrar edersen hoş olur...
Arada bir artistliğim gelir kusuruma bakmayacaksın artıkKayra demiş ki:Tamam da neden artistlik yapıyorsun şimdi? Sabah sabah adamı hasta etme.![]()
Yatacağım bende görüşmek üzere iyi uykular.Kayra demiş ki:Ya bakmayacağımda yatıyorum artık, hadi sende yat. ( -Peki anne demen gerekiyor burada. :) Hadi yarın görüşürüz artık. Kendine iyi bak. İyi sabahlar. Günaydınlar..