bardak kesmiyor muZeratul demiş ki:holaaa guys
barmen bacardi gold istiyorum şişede olsun bardak istemem![]()
right nowZeratul demiş ki:holaaa guys
çok sevdiğim bir abimin sözü vardır . babalar şişeden içerArcadia demiş ki:bardak kesmiyor muZeratul demiş ki:holaaa guys
![]()
çok yorgunum. Şişe istemem algılamıştım ben onuZeratul demiş ki:çok sevdiğim bir abimin sözü vardır . babalar şişeden içerArcadia demiş ki:bardak kesmiyor muZeratul demiş ki:holaaa guys
![]()
![]()
valla 2007 den beri MoonLife ile takılıyordum ama o banlanınca bununla başladım ve devam ediyorum MoonLife da da Clydon3 , McViP , SurreaL gibi saçma nickler kullanmıştır nick değiştirme mevsimlerinde ama en uzun tanınan nickim MoonLife ve ArcZeratul demiş ki:Arcadia , sitede eskiden kullandığın nick veya nickleri söylermisin![]()
Format4everSnowFlake demiş ki:Selamlar ^^![]()
2 sekme veya msn açmaya kalktığımda net gidiyor tek sayfada kaldım böyle anlamadım gitti...
SnowFlake demiş ki:Selamlar ^^![]()
2 sekme veya msn açmaya kalktığımda net gidiyor tek sayfada kaldım böyle anlamadım gitti...
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XMHrsyDba80&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XMHrsyDba80&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]extraloob demiş ki:SnowFlake demiş ki:Selamlar ^^![]()
sana bir netbook yakışır şeker her işine 10 numara tam senlik bir ürün 500-700 TL fiyatlarla 12 taksitle alabilirsin.
Ps : kafada bir ton wax vardı gittim duş aldım geldim ohh be kelepçeli bir kafam vardı rahatladım resmen![]()
![]()