Prada

Hola guys 8)

Bol gollü mucadelenin yuksek gectiği bir futbol karşılaşmasının ardından tekkeye bir dalalım bakalım... Kimler var kimler yok

Prada

Yarın anket ile belli olacak 3 iştirakçi var bakalım 4.cü de gelirse direk yarı final havasında yaparız olmazsa final :P

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Prada demiş ki:
Hola guys 8)

Bol gollü mucadelenin yuksek gectiği bir futbol karşılaşmasının ardından tekkeye bir dalalım bakalım... Kimler var kimler yok

Özer Hurmacı yeni adamım FB'den sattım 15milyon €'ya Liverpool'a 2 yıl sonra Milan'a 25milyon €'ya satıldı fifa manager 2010'da show yapıyorrrrr :twisted: :mrgreen: :muck:

extraloob demiş ki:
Prada demiş ki:
Hola guys 8)

Özer Hurmacı yeni adamım FB'den sattım 15milyon €'ya Liverpool'a 2 yıl sonra Milan'a 25milyon €'ya satıldı fifa manager 2010'da show yapıyorrrrr :twisted: :mrgreen: :muck:
hacı o özer doğaüstü birşey zaten fenere Dentinho geliyor onunla birlikte bir numara olacak 8)

Prada

Prisoners demiş ki:
Ben geldim ^^ fenerbahcelileri tebrik edelim bakalım :mrgreen:

:lol: Yenildi fener aahaha .. Gerçi baştan sona formalite icabı bi maçtı fener için grubun iki çeyrek finalisti belli oldu.. Yani mynetin başlığı gibi 1 mağluğ 2 galip 8)

Yukarı Alt