electra senin imzanda biraz oynama yapabilirim ismini falan koyarım istermisin.güzel olur belki bi denim Rolling Eyes Cool
ßak yinqeye söLerim he_EleCtrA_ demiş ki:bankada beklıom tak pelerınını zuahaah ares kayboldu bagg sende sımdıden vazgec bu sewdadan jenıffer ya benım olacan ya kara topragın .DKeShDjCaRiZMa demiş ki:Yenqe Sana ßişi dicektim FasCaydım cünqio ßenımde oLdu $imciq
![]()
_A_R_E_S_ demiş ki:_EleCtrA_ demiş ki:_A_R_E_S_ demiş ki:denk geldimi kacırırmıyım kardes asıgım ben jennıfere ewde fırtına kopar o kanalda kalır tv![]()
Ben kaçırmam, PH falan boş Jeniffer Love Huwitte aşkı bitmez
(Soyadı böle mi yazılıyodu)![]()
![]()
zuhahha Yenqqqqqqeeeeee aLdatıLıosunuzzuhahha haßaraınız farmı
![]()
Koy koy, yoksa çalan çok olurJimCarrey demiş ki:electra senin imzanda biraz oynama yapabilirim ismini falan koyarım istermisin.güzel olur belki bi denim Rolling Eyes Cool
olabılır kardesım hatta cok sewınırım ı love jennıfer love da yazarsın zuahah benım oldugunu anlasınlarJimCarrey demiş ki:electra senin imzanda biraz oynama yapabilirim ismini falan koyarım istermisin.güzel olur belki bi denim Rolling Eyes Cool
ewet kankam yaKeShDjCaRiZMa demiş ki:eLectra Zeusta waLking tanır mısın![]()
bencede koy walla sımdıden 2 kısı caldı bıle lmasnlar yaa kuserım ama zuahah sewınırım jım_A_R_E_S_ demiş ki:Koy koy, yoksa çalan çok olurJimCarrey demiş ki:electra senin imzanda biraz oynama yapabilirim ismini falan koyarım istermisin.güzel olur belki bi denim Rolling Eyes Cool![]()
![]()
![]()
![]()
ana n oluo lee jım yapmassın sen bılırım ı love you electra yazarsın ben senı tanıom kardesım bnm aaJimCarrey demiş ki:ok üstüne I love you jim yazarım![]()
perde mucX
hehe kac kac jenıffer bana kaldı zuahaha 1 i gitti biri kladı hehe_A_R_E_S_ demiş ki:Ben yatiim ya, sabah olmuş.Daha sabah internet cafeyi açıcam.Size iyi sabahalar,bol muhabbetler popcorn popcorn
sanada hayırlı işler cafede Razz_A_R_E_S_ demiş ki:Ben yatiim ya, sabah olmuş.Daha sabah internet cafeyi açıcam.Size iyi sabahalar,bol muhabbetler popcorn popcorn
thanks ettim :)JimCarrey demiş ki:sanada hayırlı işler cafede Razz_A_R_E_S_ demiş ki:Ben yatiim ya, sabah olmuş.Daha sabah internet cafeyi açıcam.Size iyi sabahalar,bol muhabbetler popcorn popcorn![]()
sana kalmıs gıttınmı kesh de konusmuo jennıfer bana kalıo bekle benı askım zuahha_A_R_E_S_ demiş ki:Böle dersen gitmem ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adı Murat ßizim ßurda Oturuo dedim_EleCtrA_ demiş ki:bende orçun beyler memnun oldum bu arada kesh bana walkınge sordun ewet tanıom kankam dedımn oldu
![]()