güzel calısma olmsu emeğine sağlık . ama bişi sorcam bu charlar zaten kalan avantajı var bunlara hafif mag balans verilse mesela 7+1 yapılsa daha seri kasmazmı ? sonucta mag yetersiz geldiği ve phy leri diğer charlara nazaran daha az dmg vurduğu için zor kasılıyor.

bence blader bir numaraLı çar. athens de 54 lvl bladerım. 3 tane sos war. geçende 58 lvl SOS nukeri devirdim. 57 + sos glavie de yıktım. bladerlar bence çok iyi extrabeer extrabeer :santa: :?!!!

yaaa ben blade char acıyorum sımdılık sp kasıyorum bana 90 lvl de blade ın skıllerı hakkında bılgı verebılecek varmı:)
ama bu kez tank kare olucam :D

Blader kasmayan birinin böyle bir rehber hazırlaması ne kadar mantıklı sizce ?

Araba sürmeyi bilmeyen birinden araba sürmeyi öğrenmek gibi bişey olsa gerek :?!!

beyler Blade için yardımcı olacak arkadas yokmu full farmed bı blade skıllerının resmını koysa mesela:D

Full str blader kasmak çok zor. 80 Lv Farmı bitirmiş bir char serwerin en sağlam charlarındandır....
kasana tabi...

4 tane masteryle ancak 80 lvl olursun Zuauahahahaha 90 gelde KApat rehberi Haydeeeeee..

blade char zaten sağlamdır light. açmaya gerek yok bence light. tek avantajı biraz daha hızlı koşmak, onuda npc den almış olduğumuz windlerle sağlayabiliriz verdiği parry ratio falan hikaye. gerçekten çok lazım bişey olsa europada da olurdu. light. yerine accan forceyi gücüne güç katcan forcenin vermiş olduğu mp ilede snow shieldden en iyi şekilde faydalanmış olcan vercen rakibe division decay 73 skili ile bulaştırcamda kescem diye cebelleşmiycen. eğlenceli bir char elde etmiş olcan hem tank hem ölüm makinası...

arkadaşlar serverda bi adam wardı hykoliq diye 8d qiyiyodu max. 75 lv yani neyse qelelim konuya arkadaş blader sonra glavieye döndü nedense yatıramıyorum diye glaviede bütün intlere kafa tutyo ama bi balder qeldimi bunla resmen oynuo blade4ever adama yatır+batırla pvp izletmek süper bişey olsa qere kblade açacağım birazdan ve 8ay boyunca- okullar kapanana kadar kasacağım botla şöle böle bakalım nası bişi olacak arkadaş kuş sadece elinde bow warken demiş peki sen eline glavieyi alıp fan storm bas sonra glavieyi çıkartıp bow tak bakalım ne oluor... + o kadar shield teknuqie (doğru yazmadım sanırsam) açan spear bow larwar...

Yukarı Alt