Kayıt
24 Ekim 2007
Mesajlar
83
Beğeniler
0
knka tmm da bunların hepsine weremeiz ki yuh bea çüş dewe 2 skilli zor yetiştirioz abi nası werecezz Shocked Shocked Shocked Shocked :?!!!
 
Kayıt
30 Ekim 2007
Mesajlar
5
Beğeniler
0
Ya Ben Bşi merak ediorm ben şimdi full str blade im ama nuker olmak ıstıorm tekrardanda adam acmak ıstemıorm ne yapablrm herhangi bi yardım edebılcek bırı warsa yardımını beklıorm...!!! headbang2ft9 :mrgreen: Rolling Eyes
 
Kayıt
16 Ekim 2007
Mesajlar
28
Beğeniler
0
Eline emğine sağlık kardes bn blade neler nabcamı düşünüodum hızır gibi yetiştin cok saol extraokk
 
Kayıt
26 Kasım 2007
Mesajlar
10
Beğeniler
0
Çok güzel bi rehber olmuş eline sağlık.Benimde bi blade charım var.Gerçeketen kasması çok zor....
 
Kayıt
5 Kasım 2007
Mesajlar
3
Beğeniler
0
selam güzel çalışma olmuş benimde 73 lvl blader ve 73 lvl full int (sword) çarım var ikisi arasında blader ı tercih ederim sırf bladin elinde duruşu yeter +5 almıştım blade i şimdi +7 yaptım iki defa yaktım ama lucky stone falan bi sürü para gitti. şimdi 80 lvl niya generellarin party lerine katılıom maşşallah süphanallah tık yok farmdayım 5 gapla fire 65 cold 50 lighting 58 bicheon 68 de skillerim de max deil ama çok nadir ölüyom niyalarda 80 lik farmsız glavie ler bile yatıo yanımda :lol: sırf blade in combosu için oynarım . 90 lvl blade yere yatırdımı 4 seferde yerde vuruo you tube da gördüm blade blade blade :d
 
Kayıt
30 Kasım 2007
Mesajlar
6
Beğeniler
0
DoGrU Comboları seri ama az damgeler wuruyor buna katılmıyorum bir GLAVİER char glavie atmayla 1200 wuruyorsa kendi lw indeki adama blader 4-5 li comboyla 150-200 geçirerek 1300-1400 e kadar kökleye biliyor we sword dance güçlü bi skilldir bence açılması gerekir mutlaka kendi lw indekine 1000 kökler (tabi elinizde adam gibi bi silah oldukca) YİNEDE AÇIKLAMALAR İÇİN SAĞOLSIN KARDEŞ TŞK EDERİM ama bende güzel açıkladım herhalde kısa ama ÖZ:) :lol:
 
Kayıt
20 Ocak 2008
Mesajlar
47
Beğeniler
0
Dark_Lord_ demiş ki:
Full STR Blader yapılandırmaları , str olmasının yanında kalkan avantajının da olması , yatır-batır yapabilmesi sebebiyle , oyundaki en dayanıklı chardır.FAkat e dayanıklı char en iyi char demek değildir.Blade charlar çok dayanıklıdırlar , ölümsüzdürler , fakat 1vs1 de öldürme ihtimalleri de en az ölme ihtimalleri kadar düşüktür.Bladerların pvpleri bu yüzden genellikle uzun sürer , hele de PvP yapan charların ikisi de Blader ise , charlardan birinin potu bitene kadar PvP sürebilir :)
Blader charların en kötü özelliği ise , diğer charlara nazaran çok yavaş kasmalarıdır.O kadar zorluklarla kasmanın sonucunda , dayanıklı bir char elde edilir fakat attack yönü az olan bir char oldugu için şahsen ben pek sevmem , en son kasacagım chardır açıkçası :) Ama yine de dayanıklılığı seven , öldürmekten çok ölmemenin önemli oldugunu düşünenler için , bir rehber hazırlayayım dedim.

Giysi Seçimi ve STATLAR

Statlar zaten full str olmalıdır , sakın inte vereyim demeyin , 1 defa verilen int stat bile str kaybıdır...
Giysi olarak da Garment giymelisiniz .Garment giyerseniz magical defans açıgızı iyi derece kapatırsınız.Protector ile fizikselimi daha çok arttırayım demeyin , zaten yeterince fiziksel defansınız vardır.

Skiller ;
Bicheon Skill Grubu


Chain Sword Attack Series : Blade combosudur , mutlaka açılması ve uplanması gereken bir silah skillidir.

Shield Technique Series: 1. ve 3. kitapları 15 saniye süreli olarak fiziksel defansı arttırır , 2. kitabı ise block koyma şansınızı arttırır.Bu skill açmak faydalıdır , fakat fiziksel defansa pek ihtiyaç olmadıgından uplamak zorunda değilsiiz , ama block koyma şansını arttıran 2.kitabı maxlayın , 4.yü de açın...

Blade Force Series: Glaivedeki mızrak atma skilli gibi , bu da bicheonda uzaktan vurş yapma olanagı sağlayan bir skilldir.Açılmalıdır , kullanışlıdır.Bu skill sayesinde uzaktaki yaratıklara vuruş yaparak daha hızlı kasabilirsiniz.

Hidden Blade Serries: Yatırma skillidir , PvPlerde ve giant kesiminde çok faydalı olacak bir skilldir, açılmalı ve uplanmalıdır.

Killing Heaven Blade Series: Yatırdıktan sonra yapılan batırma skilli Razz Açılmalı ve uplanmalıdır tabi ki.

Sword Dance Series:Alana atak yapan bir skilldir.3 yaratıga birden bu skille vurabilir.Hızlı kasmak amaçlı yaratıkları çekmek için de kullanışlıdır.Fakat açılması şart değildir,terci meselesi.Ama 1. ve 2.kitabı mutlaka açın çünkü 2.yi açmak için 1çyi maxlamaya gerek yok , bir defa açmak kafi...

Shield Protection Series : Bicheon grubunun pasif skillidir , block koyma oranını arttırır , mastery yettikçe uplamalısınız mutlaka.

Force Skillleri ( Cold/Lightning/Fire)

El yakma skilli olarak fire ı öneririm , bu sayede daha çok damage vurursunuz.Cold kullanırsanız defansınız daha yüksek olacaktır , ölme ihtimaliniz çok düşük olacaktır , kısaca ölümsüz olacaksınız Razz FAkat cold ile daha yavaş kasacagınızdan ve az olan öldürme şansınızı daha da düşüreceğinizden önermiyorum.Kısacası el yakma skilli olarak FIRE kullanın.

Cold'dan açmanız gereken skiller ;

Ice Guard Series : Physical defansı arttırır , defans gücünüze güç katar , mastery yettikçe uplayın.

Cold Armor: Bu da physical defansı arttıran bir skilldir ve pasiftir.Bu da mastery yettikçe uplanmalıdır.

Lightning'den açmanız gereken skiller ;

Concentration Series ; Parry Ratio , yani vuruştan kaçma değerini arttırarak daha az damage almanızı sağlar , lightning mastery yettikçe arttırılmalıdır.

Piercing Force Series:Magical attackı arttıran bufftır.
Wind Walk Series : Hızlı koşma skillidir , bu skill zaten her yapılandırmada açılması gereken bir skilldir.

Heaven's Force Series: Parry ratio u arttıran pasif skilldir , mastery yettikçe uplanmalıdır.

Fire'dan açmanız gereken skiller ;

River Force Series : El yakma skilli olarak zaten bunu kullanacagız :) UP UP UP yani :lol:

Fire Protecion Series : Blader'ların magic defans açıgını kapatması için gerekli bufflardan biridir.Mastery yettikçe uplayın mutlaka.


Flame Body Series ; Physical Attack ınızı arttıran önemli bir bufftır , UP UP UP ...


İtemlarınızın 42 lvldan sonra full blue ve +3 olmasına özen gösteriniz , silahınız ve kalkanınız da 52den sonra en az +5 olsun...Blade charların ölme ihtimallerini yükseltmeleri için biraz sp farma gereksnimleri vardır bunu da unutmayın , fakat zaten blade charla kasmak zor , üstüne bi de sp farm sizi bayabilir dikkat Razz


Umarım faydalı olmuştur , sorunuz olursa belirtiniz.

- Resim Silinmiş.
büyük harflerle yazan yazıyı iyi okuyun :lol: 80 Blade kastım ama ...
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
20 Ocak 2008
Mesajlar
537
Beğeniler
0
çok güzel hazırlamışsın bunun üzerine fazla bişi denemez bence
 
Kayıt
24 Eylül 2007
Mesajlar
2
Beğeniler
0
İlk önce arkadaşlar cold diyorsunuz adamı dondurur bezdirir falan filan coldsa blade yatmaz falan gelin ben aegede oynuyorum 80 levelim bladeyim gelin dondurun beni çok merak ediyom nasıl doncam yada az vuruyomuş blade elimde +6 yani çok yüksek dmgli silah da değil gelin int çar dışında pvp yapalım kim daha çok vuruyor.Bazı kişiler bladeyim diye ne üstüne başına bakıyo onları baz alarak konuşmayalım ii günler
 
Kayıt
19 Aralık 2007
Mesajlar
2.574
Beğeniler
0
Şehir
lol
lvl 67 bladerım war asla "keşke nuker açsaydm" demedim ^_^ nukerlara 2 combo attım mı yatıolar ama onlar bana hiç wuramıyorlar bile :mrgreen: :mrgreen:
 

Wax Whine

.NET
Kayıt
9 Eylül 2007
Mesajlar
17.595
Beğeniler
30
Şehir
Bağdat Caddesi / İST.
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
ayrı etten katılıyorum :lol:

lejistica demiş ki:
bence herkes kendı charından bahsetmeli. blader char acmam dıyosun blader anlatıyosun. ben 7* bladerım konunun tam oldugunu soluyemıycem. ayrıca bladerler glaverlerın yıktıgı herkesı yıkarlar. blader glaverı yıkamıyosa ne olurkı glaverde bladerı yıkamıyo :lol:
 
Kayıt
5 Ocak 2008
Mesajlar
6.566
Beğeniler
21
Şehir
Ankara
çook saol bedne bladerımı bu rehbere göre kasıyorum ama 90 gelicek mastery kalıcak fln kafamı karıştırdı Sad neyse 90 gelsede sonuçta bu yapılandırma gzl 90 heuksalıda alırız hmm
 
Yukarı Alt