Mopneet

AnatoliaFire demiş ki:
Az evvel son dakikada izledim ben de oh dedim son günlerin en iyi gelişmesi. DTP li milletvekilleri de 5 yıl süreyle yasaklanmış. Hadi hayırlısı.

extraloob demiş ki:
DTP kapatıldı bence çok bile dayandılar hani siyasi konuları sevmem ama biraz mantıkla baktığımızda şu cümleler beni deli ediyordu, biz pekeke değiliz onları desteklemiyoruz diyordu adamların hayatı onlara destek vermek yorumlamak bunları neden milletvekili yaptılar neden kapattılar bunca süre neden biz bu kişilerle matap olduk onu da hiç anlamış değilim, kürtlere lafım yok lazı çerkezi kürtü hepsi Türk'üz ama birisi ağzına pekeke lafını alıyorsa söyleyecek çok sözüm varda hiçbirşey demiyorum.

hayırlı olsun diyelim.

+1001

Çok iyi bir laf vardı bu konuda

"Biz ülke için hazırken kalkınmaya ; durduran bizi tv'deki 3-5 nataşa!"

Elbet yol bulunur durdurmaya , yeni parti açıp tekrar gelirler bunların soyu tükenmez, başımızda Erdoğan varken çooook kapatıldı deriz daha :curtain:

Gullugullugil demiş ki:
Adolf Hitler demiş ki:
DukeNukem demiş ki:
Yine bu yandaşlar olay cıkaracak bence. :roll:
Onlarada Keske Vur Emri Verilsede Memlekette Bi Temizlik Olsa
O kadar kolay değil vurmak,sen 1 kişiyi vur bakıyım tüm dünya nasıl ayağa kalkıyor görürsün,zaten onların istedikleride bu..
o zaman kımlıgı belırsız kısıler tarafından öldürülsün çaresimi yok :mrgreen:

Gameworld

Bilgiliyim
Prada demiş ki:
Askerde olanlara Allah sabır versin... Hergün bi yerlerden şehit haberi gelir artık.. Olan gariban askere olacak
Garibanlık değil onur vatan millet bizim bir askerimiz şehit olur onların 10 teröristi leş olur.Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz !

Gameworld demiş ki:
Prada demiş ki:
Askerde olanlara Allah sabır versin... Hergün bi yerlerden şehit haberi gelir artık.. Olan gariban askere olacak
Garibanlık değil onur vatan millet bizim bir askerimiz şehit olur onların 10 teröristi leş olur.Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz !
Milletçe ölelim o zaman?Yanlış düşüncedesin.

Takımı
Galatasaray
Kapatıldı iyi oldu fakat bu durumun onları rahatsız edeceğini pek sanmıyorum.adamlar tek partiden oluşmuyorlarki yeni bir parti kurdururlar sonuç yine aynı.

Gameworld

Bilgiliyim
Caprice demiş ki:
Gameworld demiş ki:
Prada demiş ki:
Milletçe ölelim o zaman?Yanlış düşüncedesin.
Yanlış değil ben belki aileden böyle gördüm diyelim.Bir askerde ölüm korkusu olmaz şehitlik büyük mertebedir çünkü bizimde zamanımız gelecek ve gerekirse bizde şehit düşeriz bu vatan için çünkü FEDAKARLIK OLMAZSA ZAFERDE OLMAZ bunlara boyun eğiceğeme ölürüm daha iyi Allah o günleri göstermesin

extraloob demiş ki:
DTP kapatıldı bence çok bile dayandılar hani siyasi konuları sevmem ama biraz mantıkla baktığımızda şu cümleler beni deli ediyordu, biz pekeke değiliz onları desteklemiyoruz diyordu adamların hayatı onlara destek vermek yorumlamak bunları neden milletvekili yaptılar neden kapattılar bunca süre neden biz bu kişilerle matap olduk onu da hiç anlamış değilim, kürtlere lafım yok lazı çerkezi kürtü hepsi Türk'üz ama birisi ağzına pekeke lafını alıyorsa söyleyecek çok sözüm varda hiçbirşey demiyorum.

hayırlı olsun diyelim.

bu nasıl bir cümle yavv Kürt , Çerkez , Laz hepimiz türküz :S

Yukarı Alt