Ps:Bir vatan hayinliği sona erdi.sırada daha büyükleri varWax Whine demiş ki:Sonunda.. Ahmet Türk dahil tüm DTP üyelerine soruşturma açılmalı.
Ps:Bir vatan hayinliği sona erdi.sırada daha büyükleri varWax Whine demiş ki:Sonunda.. Ahmet Türk dahil tüm DTP üyelerine soruşturma açılmalı.
Sona ermemiş durumda , parti kapatıldığı için dahada alevlenmiş durumda oldu şimdi .TheRage demiş ki:Ps:Bir vatan hayinliği sona erdi.sırada daha büyükleri varWax Whine demiş ki:Sonunda.. Ahmet Türk dahil tüm DTP üyelerine soruşturma açılmalı.
AnatoliaFire demiş ki:Az evvel son dakikada izledim ben de oh dedim son günlerin en iyi gelişmesi. DTP li milletvekilleri de 5 yıl süreyle yasaklanmış. Hadi hayırlısı.
DukeNukem demiş ki:Yine bu yandaşlar olay cıkaracak bence.![]()
extraloob demiş ki:DTP kapatıldı bence çok bile dayandılar hani siyasi konuları sevmem ama biraz mantıkla baktığımızda şu cümleler beni deli ediyordu, biz pekeke değiliz onları desteklemiyoruz diyordu adamların hayatı onlara destek vermek yorumlamak bunları neden milletvekili yaptılar neden kapattılar bunca süre neden biz bu kişilerle matap olduk onu da hiç anlamış değilim, kürtlere lafım yok lazı çerkezi kürtü hepsi Türk'üz ama birisi ağzına pekeke lafını alıyorsa söyleyecek çok sözüm varda hiçbirşey demiyorum.
hayırlı olsun diyelim.
Onlarada Keske Vur Emri Verilsede Memlekette Bi Temizlik OlsaaLper#24 demiş ki:DukeNukem demiş ki:Yine bu yandaşlar olay cıkaracak bence.![]()
O kadar kolay değil vurmak,sen 1 kişiyi vur bakıyım tüm dünya nasıl ayağa kalkıyor görürsün,zaten onların istedikleride bu..Adolf Hitler demiş ki:Onlarada Keske Vur Emri Verilsede Memlekette Bi Temizlik OlsaaLper#24 demiş ki:DukeNukem demiş ki:Yine bu yandaşlar olay cıkaracak bence.![]()
o zaman kımlıgı belırsız kısıler tarafından öldürülsün çaresimi yokGullugullugil demiş ki:O kadar kolay değil vurmak,sen 1 kişiyi vur bakıyım tüm dünya nasıl ayağa kalkıyor görürsün,zaten onların istedikleride bu..Adolf Hitler demiş ki:Onlarada Keske Vur Emri Verilsede Memlekette Bi Temizlik OlsaDukeNukem demiş ki:Yine bu yandaşlar olay cıkaracak bence.![]()
Prada demiş ki:Askerde olanlara Allah sabır versin... Hergün bi yerlerden şehit haberi gelir artık.. Olan gariban askere olacak
Garibanlık değil onur vatan millet bizim bir askerimiz şehit olur onların 10 teröristi leş olur.Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz !Prada demiş ki:Askerde olanlara Allah sabır versin... Hergün bi yerlerden şehit haberi gelir artık.. Olan gariban askere olacak
Milletçe ölelim o zaman?Yanlış düşüncedesin.Gameworld demiş ki:Garibanlık değil onur vatan millet bizim bir askerimiz şehit olur onların 10 teröristi leş olur.Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz !Prada demiş ki:Askerde olanlara Allah sabır versin... Hergün bi yerlerden şehit haberi gelir artık.. Olan gariban askere olacak
Yanlış değil ben belki aileden böyle gördüm diyelim.Bir askerde ölüm korkusu olmaz şehitlik büyük mertebedir çünkü bizimde zamanımız gelecek ve gerekirse bizde şehit düşeriz bu vatan için çünkü FEDAKARLIK OLMAZSA ZAFERDE OLMAZ bunlara boyun eğiceğeme ölürüm daha iyi Allah o günleri göstermesinCaprice demiş ki:Milletçe ölelim o zaman?Yanlış düşüncedesin.Gameworld demiş ki:Garibanlık değil onur vatan millet bizim bir askerimiz şehit olur onların 10 teröristi leş olur.Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz !Prada demiş ki:Askerde olanlara Allah sabır versin... Hergün bi yerlerden şehit haberi gelir artık.. Olan gariban askere olacak
extraloob demiş ki:DTP kapatıldı bence çok bile dayandılar hani siyasi konuları sevmem ama biraz mantıkla baktığımızda şu cümleler beni deli ediyordu, biz pekeke değiliz onları desteklemiyoruz diyordu adamların hayatı onlara destek vermek yorumlamak bunları neden milletvekili yaptılar neden kapattılar bunca süre neden biz bu kişilerle matap olduk onu da hiç anlamış değilim, kürtlere lafım yok lazı çerkezi kürtü hepsi Türk'üz ama birisi ağzına pekeke lafını alıyorsa söyleyecek çok sözüm varda hiçbirşey demiyorum.
hayırlı olsun diyelim.