yok artıkXER0 demiş ki:sessizmiş buraları
yok artıkXER0 demiş ki:sessizmiş buraları
birileri koltiğime mi oturmaya çalışıoAliceCullen demiş ki:Sonraki maç gelirken hemen geleyimde bi kupada ben alayım yahu
harbiciden de süper olmuş apsuva ellerine saglık kuzumFre3sTyLe demiş ki:@apsuva müthiş bir muhabbet alanı görseliyle alanımıza renk kattı.Teşekkürler..
niceFre3sTyLe demiş ki:@apsuva müthiş bir muhabbet alanı görseliyle alanımıza renk kattı.Teşekkürler..
XER0 demiş ki:niceFre3sTyLe demiş ki:@apsuva müthiş bir muhabbet alanı görseliyle alanımıza renk kattı.Teşekkürler..
AliceCullen demiş ki:XER0 demiş ki:niceFre3sTyLe demiş ki:@apsuva müthiş bir muhabbet alanı görseliyle alanımıza renk kattı.Teşekkürler..
Very Nice Ayrıca LastBaron 1 Koltugu Paylaşabiliriz demi hacım
haahhaaAliceCullen demiş ki:Kalıbın yoksa 1 koltuga 2 kişi oturabiliriz.
Ps:Ah eski sınıf arkadaşlarıyla gittiğimiz sinemaları hatırlardım gorevliye paramız yok 1 koltuga 2 kısı oturcaz diyince kısır kısır gülerdi
Ahahahah hacım ciddi misinAliceCullen demiş ki:Kalıbın yoksa 1 koltuga 2 kişi oturabiliriz.
Ps:Ah eski sınıf arkadaşlarıyla gittiğimiz sinemaları hatırlardım gorevliye paramız yok 1 koltuga 2 kısı oturcaz diyince kısır kısır gülerdi
Fre3sTyLe demiş ki:Ahahahah hacım ciddi misinAliceCullen demiş ki:Kalıbın yoksa 1 koltuga 2 kişi oturabiliriz.
Fre3sTyLe demiş ki:Kırdın geçirdin beni hacım
Ps: Aynı koltukta oturduğun kişi kız mıydı yoksa sende bromance'misin ahahahah
heheAliceCullen demiş ki:Kalıbın yoksa 1 koltuga 2 kişi oturabiliriz.
Hacım 4-2 kazanıyoruz.Rüyamda gördüm ^^V.I.P demiş ki:Fenerbahçe-Bursa maç skorlarını alıyım
Bende işimzin kolay olcağını düşünmüyorum rüyanda gördüysen doğrudur inş. maç bizim olur 1 olsun bizim olsun.Fre3sTyLe demiş ki:Hacım 4-2 kazanıyoruz.Rüyamda gördüm ^^V.I.P demiş ki:Fenerbahçe-Bursa maç skorlarını alıyım
Ps: Bence berabere kalacağız