A

Anonymous

Guest
Merhabalar öncelikle hepinize ExtraMagic!'e hoş geldiniz demek istiyorum. Biliyorsunuz ki, ExtraMagic!'de 8 adet zararlı yazılım tespit edildi. Bu böcekler kullandığımız compiler'in "crack" olmasından dolayı kaynaklanıyor. Ve artık compiler'ımız lisanslı. ExtraMagic herşeyiyle sıfırdan yazılmaya başlandı. Bir önceki Open beta' idi. Gelecek olan sürüm ise: 1.1.5.1.
Bu sürümde açıklar, bug'lar herşey düzeltiliyor. Şuan için size bir çıkış tarihi veremem ama Çok yakında! diyebiliriz.

1.1.5.1 İçeriğinden bahsetmek gerekirse;

-ExtraRelax
-ExtraPlayer
-ExtraDrawlines
-ExtraQuiz (Version -2.0.0.9) [Yeni sorular ile birlikte geliyor.]
-ExtraVideo (Yeni!) [Yeni nesil video oynatıcı, tasarım harikası değil belki ama isminin hakkını veriyor.]
-ExtraWorm (Yeni!) [Şu an için ortaya ne çıkacağını bende bilmiyorum, bekleyip göreceğiz. ]

Hepinize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Ve beklettiğimiz için özür dileyerek bitiriyorum.

ExtraMagic! Download linki: Tamamlandı, yayımlanmayı bekliyor.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Morwena

Buralıyım
Emeğine sağlık canımcım. Desteklerinden dolayı teşekkürler 8)

Jigsaw

Aileden
- Resim Silinmiş.

Programın için teşekkürler Kayra, pek bir işe yaradığını düşünmesem de MP3 player dışında, çalışmanı takdir ediyorum.

A

Anonymous

Guest
DAP Artık MPG, MP1, MP2, MP3 Formatlarını destekliyor. Bilgilerinize...

Jigsaw

Aileden
Program virustotal sitesinde 8/30 gibi bir oranla zararlı yazılım olarak tespit edildiğinden ve Kayra'nın programın kaynak kodunu yollamayı reddetmesinden dolayı konuyu kilitliyor ve linki siliyorum...

Edit: Kayra programın kaynak kodunu yollamıştır, şu an programı incelemededir, şüpheler tamamen ortadan kalkınca program tekrar Kayra isterse yayınlanacaktır.

Kayra'nın ricası üzerine programın zararlı değil, zararlı olmasından şüphelenmiş olduğumu tekrar belirtiyorum.

lol ya program yaptım demek için programmı yazıyorsun kardeş :D istediğiniz yazın ve silin bu ney ya :D sen bunulamı eğleniyorsun bas rahatla :S valahi enterasan şeyler çıakrtıyorsun :D

A

Anonymous

Guest
SneaR demiş ki:
lol ya program yaptım demek için programmı yazıyorsun kardeş :D istediğiniz yazın ve silin bu ney ya :D sen bunulamı eğleniyorsun bas rahatla :S valahi enterasan şeyler çıakrtıyorsun :D

Hı hı, evet. Anlıyorum...

SneaR demiş ki:
Bunlar programcılığın küçük adımlarıdır zamanla gelişir.
Tabi anlayana.

Jigsaw

Aileden
SneaR demiş ki:
Bir dahakine uyarılmayacaksın, herkes böyle işlere ufaktan başlar, insanların şevkini kırmaya hakkın yok.

Ayrıca sen program görmemişsin, zamanında sitemizde biri Anti-DC programı yapmıştı, DC yememeyi sağlıyordu sözde, fakt hiç bir işlevi yoktu... :wink1:

A

Anonymous

Guest
Hala duruyor o program bende yahu. Bak birde bu vardı.
Ne çalışmışız bir zamanlar.
Ehe.

- Resim Silinmiş.

A

Anonymous

Guest
Çalıştığımdan ötürü program ile ilgilenemiyorum pek fazla, elimden geldiğince hızlı yapıp yetiştirmeye çalışıyorum. 4 Ağustostan sonra çalışmalar daha da hızlanacak.
İlginiz için teşekkür ederim.
Kayra.

Yukarı Alt