A
Anonymous
Guest
Merhabalar öncelikle hepinize ExtraMagic!'e hoş geldiniz demek istiyorum. Biliyorsunuz ki, ExtraMagic!'de 8 adet zararlı yazılım tespit edildi. Bu böcekler kullandığımız compiler'in "crack" olmasından dolayı kaynaklanıyor. Ve artık compiler'ımız lisanslı. ExtraMagic herşeyiyle sıfırdan yazılmaya başlandı. Bir önceki Open beta' idi. Gelecek olan sürüm ise: 1.1.5.1.
Bu sürümde açıklar, bug'lar herşey düzeltiliyor. Şuan için size bir çıkış tarihi veremem ama Çok yakında! diyebiliriz.
1.1.5.1 İçeriğinden bahsetmek gerekirse;
-ExtraRelax
-ExtraPlayer
-ExtraDrawlines
-ExtraQuiz (Version -2.0.0.9) [Yeni sorular ile birlikte geliyor.]
-ExtraVideo (Yeni!) [Yeni nesil video oynatıcı, tasarım harikası değil belki ama isminin hakkını veriyor.]
-ExtraWorm (Yeni!) [Şu an için ortaya ne çıkacağını bende bilmiyorum, bekleyip göreceğiz. ]
Hepinize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Ve beklettiğimiz için özür dileyerek bitiriyorum.
ExtraMagic! Download linki: Tamamlandı, yayımlanmayı bekliyor.
- Resim Silinmiş.
Bu sürümde açıklar, bug'lar herşey düzeltiliyor. Şuan için size bir çıkış tarihi veremem ama Çok yakında! diyebiliriz.
1.1.5.1 İçeriğinden bahsetmek gerekirse;
-ExtraRelax
-ExtraPlayer
-ExtraDrawlines
-ExtraQuiz (Version -2.0.0.9) [Yeni sorular ile birlikte geliyor.]
-ExtraVideo (Yeni!) [Yeni nesil video oynatıcı, tasarım harikası değil belki ama isminin hakkını veriyor.]
-ExtraWorm (Yeni!) [Şu an için ortaya ne çıkacağını bende bilmiyorum, bekleyip göreceğiz. ]
Hepinize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Ve beklettiğimiz için özür dileyerek bitiriyorum.
ExtraMagic! Download linki: Tamamlandı, yayımlanmayı bekliyor.
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: