extraloob demiş ki:

- Resim Silinmiş.

Saygılarımla,

Sa saygısızlık gıbı olmasın ama bukadar belemeye hıc gerek yoq 5 weaponla +5 basarım :D yontemım ılk olarak+2 ye kadar cıkar sılah +3 te muhtamalen patlıcaktır tekrar sayfayı kapamadan +3 e deneyın ve %90 cıvarı +3 olacaktır 2 tane herhangı bır ıtem patlatın ve sayfayı kapamadan +4 deneyın we mutlaka oda tutucaktır %80 cıvarı + 5 ıcın braz masraf yapıp 3 4 tane ıtem patlatıcaksınız ve sayfayı kapamadan +5 denıceksınz ve %80 cıvarı oranla +6 ıcın braz zaman gecmesı gerekıyor kı ben ole yapıyorm 4 tane ıtem patlatıyorum lucky basıyorum +6 ya denıyorum ve %60 cıvarı tutuyor +7 ıcın saglama alıp 5 tane ıtem ardı ardına patlatıcaksınz mumkunse saat gece 3 cıvarı deneyın lucky basın ve+7 ye deneyın +8 e de cıktım ama nasıl cıktım hala hatırlamıyorum :D

bu soledıklerım dressınde luky bluesı olanlar ıcın gecerlıdır yaptım ve koydugum oranlar dogrultusunda tuttu ıtemler

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ReLaX_35 demiş ki:
extraloob demiş ki:

- Resim Silinmiş.

Saygılarımla,

Sa saygısızlık gıbı olmasın ama bukadar beklemeye hıc gerek yoq7 weaponla +5 basarım :D yontemım ılk olarak+2 ye kadar cıkar sılah +3 te muhtamalen patlıcaktır tekrar sayfayı kapamadan +3 e deneyın ve %90 cıvarı +3 olacaktır 2 tane herhangı bır ıtem patlatın ve sayfayı kapamadan +4 deneyın we mutlaka oda tutucaktır %80 cıvarı + 5 ıcın braz masraf yapıp 3 4 tane ıtem patlatıcaksınız ve sayfayı kapamadan +5 denıceksınz ve %80 cıvarı oranla +6 ıcın braz zaman gecmesı gerekıyor kı ben ole yapıyorm 4 tane ıtem patlatıyorum lucky basıyorum +6 ya denıyorum ve %60 cıvarı tutuyor +7 ıcın saglama alıp 5 tane ıtem ardı ardına patlatıcaksınz mumkunse saat gece 3 cıvarı deneyın lucky basın ve+7 ye deneyın ve %55 cıvarı oranla tutucaktır +8 e de cıktım ama nasıl cıktım hala hatırlamıyorum :D

bu soledıklerım dressınde luky bluesı olanlar ıcın gecerlıdır yaptım ve koydugum oranlar dogrultusunda tuttu ıtemler

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
100 tane weapon neden ayrıca lucky siz ve presiz rahatlıkla 6 basabiliorum bence +5 için lucky basmaya değmez

100tane elixir weapon bu günlerde 60m yapıor artık hazırını alsan daha mantıklı değilmi =)

Mxc

rank8
topicin acılıs tarihine bakıp da yorum yapmalısınız bence arkadaslar bu topic son sınır 80ken acılmıs sanırım o yuzden 72 lvl dior

okadar şey alıcagına 100 weapon felan onları yapsa en az 170 m tutar git +5 72 lvl al 50 m enfazla

pencuse34 demiş ki:
:) 100 elixer weapon 100 m zaten 72 +5 100 m etmez 98 +5 bile etmiyo artık :)
Konunun tarihine bakarsan 2007 de açılmış.O zamanlar 80 lvl sınırı vardı ve son silah 72 lvl di.Ayrıca elixir weaponu 200k dan almak mümkündü.

Yukarı Alt