- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Extraloob'un Dürbününden > Combat Arms

woohooextraloob demiş ki:Extraloob'un Dürbününden > Combat Arms
![]()
![]()
Haftasonuna kadar yapılmazsa hallederim.^^extraloob demiş ki:bi briefing salonu lazım bize birisi sabit topic yapıp forum nick game nick yazalım bir de shop nasıl kullanılır rütbe nasıl alınır onları yapalım ^^
Bi silah almayı öğrenseydim gördünüzdeSpare demiş ki:SS'lerde Spare'ye bakın oyunun mezarcisi.
Melik demiş ki:Bi silah almayı öğrenseydim gördünüzdeSpare demiş ki:SS'lerde Spare'ye bakın oyunun mezarcisi.![]()
![]()
Hacım sardı vala oyun ama acemilik fena doladılarPrada demiş ki:hohohoho harcamışlar bensiz bromance'ıNeyse el alıştıysa yaırn çoşarız birlikte drogba anelka ikilisi gibi
![]()
![]()
İlk kez oynamana rağmen güzel oynuyorsun bro genel bir oyun kapasitesi var zaten sende bekliyordum böyle birşeyscreamadle demiş ki:oha hacım Yohoho kim dolamış boynunuza =P
ahh ne oynardık değilmi Mustafam =) sen hala gönlümün defansive sniperisinMacro demiş ki:O kadar fark yok aslında silahlar arasında. Default silahımız evet çok kötü ama ondan sonrası göğüse ve yukarısına tutabilmeye bakıyor.
TurkDeadLy demiş ki:S.a Extraloob Da Combat Arms NX satışı Varmı Ogrenebilirmiyim ?