- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
küstürdünüz walla beni, diğer grup görsellerini koyabilir mi ?
![]() |
Bi dakika anket olmadı ki :S yoksa herkes göndericek ondan sonra mı olucak ?? Bi de benimki resim herhalde açıklama yapsam sorun olmazextraloob demiş ki:küstürdünüz walla beni, diğer grup görsellerini koyabilir mi ?
Kendime güveniyorum canım kültürlü insan bu yarışmada da kendini gösterirExtremeBlow demiş ki:Yarışmacılar valla çok ilgisiz konuya.
Neyse valla şansıma BestGirlEver ile aynı gruba düşmüşüm![]()
Kendisinin 1.liğinin olması beni korkutmuyor değil![]()
evet BaylaşırdınFurkan_105 demiş ki:Gene post kasmakla suçlarnıyorum.Amacım post kasman olsaydı gider forumdaki paylaşımlara yorum veya forumda birşeyler baylaşırdım.Eğer amacım post kasmak ise bu oturduğum pc nin başından bana kalkmak nasip olmasın!!!
Ben bunu bi iltifat olarak görüyorum -.-Furkan_105 demiş ki:BestGirlEver senin siyasetçi olman lazım herşeye açıklama yapıyorsun.Bu huyuna hayranım.Bu yarışma bitsin foruma paylaşımlarımı görün.
Kendime güveniyorum canım kültürlü insan bu yarışmada da kendini gösterirBestGirlEver demiş ki:Bi dakika anket olmadı ki :S yoksa herkes göndericek ondan sonra mı olucak ?? Bi de benimki resim herhalde açıklama yapsam sorun olmazextraloob demiş ki:küstürdünüz walla beni, diğer grup görsellerini koyabilir mi ?Aslında herkes yarışmanın formatını mahvetti(en azından gönderenler) doğaçlama demek kendi yorumunu aklına ilk gelen şekliyle yollamak,ama herkes ne bulduysa koydu,bitti
![]()
ExtremeBlow demiş ki:Yarışmacılar valla çok ilgisiz konuya.
Zaten bir iltifattıBestGirlEver demiş ki:Ben bunu bi iltifat olarak görüyorum -.-
SağolFurkan_105 demiş ki:Zaten bir iltifattıBestGirlEver demiş ki:Ben bunu bi iltifat olarak görüyorum -.-Manalı bir cümle olarak algılamanı istemem.
Bi dakika anket olmadı ki :S yoksa herkes göndericek ondan sonra mı olucak ?? Bi de benimki resim herhalde açıklama yapsam sorun olmazextraloob demiş ki:küstürdünüz walla beni, diğer grup görsellerini koyabilir mi ?
Kendime güveniyorum canım kültürlü insan bu yarışmada da kendini gösterirExtremeBlow demiş ki:Yarışmacılar valla çok ilgisiz konuya.
Shupar elendi :'( ama toplu anket olursa(yani her grubunki aynı anda) ikinci bi şansı olabilir ama sanmıyorum :S AyrıcaKonuralp demiş ki:tahminlerim;
1. grup galibi > ShupaR
2. grup galibi > BestGirlEver
3. grup galibi > Lev Trocki
4. grup galibi > Macro
Görücez :)ExtremeBlow demiş ki:Kendime güveniyorum canım kültürlü insan bu yarışmada da kendini gösterirExtremeBlow demiş ki:Yarışmacılar valla çok ilgisiz konuya.
Kork yani
![]()
![]()
Aaa Açık tehditBakalım neler olacak iyi olan kazansın
![]()
Ben kendime güveniyorum valla yalan söyleyemem Google'a resim yazdım ilk çıkanı seçtim :S Sonra da başladım yazmaya bi şeyler çabaladım ama kimse yazmadı video koyup bitti onlar için bu turdan sonra yorumlar katılırsa format bozulmamış olur,yarışma DOĞAÇLAMA yarışması zaten :SNoMoreLove demiş ki:Best alır.![]()
önceki de genel kültür ile ilgiliydi onda aldıysa bunda da alırNoMoreLove demiş ki:Best alır.![]()
SağolKonuralp demiş ki:önceki de genel kültür ile ilgiliydi onda aldıysa bunda da alırNoMoreLove demiş ki:Best alır.![]()
![]()
çok sağolunnOptimus Prime demiş ki:
ExtremeBlow demiş ki:artık "Yok alamaz" desem bu kadar kişi beni forumdan siler heraldeİyi olan kazansın diyelim artık
![]()