20 Şub 2007 tarihinde başka bir sitede tanıştığım extraloob'la fikirlerimizin uyduğunu farkettim ve hemen foruma üye oldum... forumda ve oyun içinde çok kuvvetli bir bağ vardı, şöyleki oyunda daha yeniyiz bot vs yeni öğreniyorum 72+ char vardı can sıkıntısı thıf yapim dedim, karşıma epey salam hunter,trade çıktı adamlar ben den sayıca üstün olduğu için sürekli DW gidip geliyordum 10 sefer falan yattım

,acayip hırs yaptım ölüceğimi bildiğim halde kendimi üslerine gitmek zorunda hissediyodum,baktım olucak gibi değil guıld ve unıondan yardım istedim kimseden ses çıkmadı :evil: ,çıldırmaya başladım sonra aklıma extraloob geldi bi şansımı denim dedim ve pm attım...anında cevap geldi okancım toplamış arkadaşlarını 4 kişiyle hemen yardıma geldi

hunter ve trade bir anda dağıttılar ve olay savaşa dönüştü her yer thıf,hunter,trade oldu 3-4 saat sürdü... okan ve diğer NWO üyelerinin yardımıma gelmesine o kadar çok sevindimki mutluluktan gözlerim doldu

tabi o zamanlar oyun daha farklıydı istek ve azim hat safhadaydı...

o günden sonra yardımıma gelmeyen guılden ayrıldım...NWO ve extraloob.com hayatım böylece başladı....EXL VE NWO tekrar tşk yukarıda yazdığım olayı hiç unutmuyorum