_CaspeR_
Buralıyım
extraloob arkadaşım yeni silkroad geldihine göre mo değşikliği yapcakmısınız ben mod olabilirmyim acba gerekli bilgieri hep veiririm evde oyun oynıyorum modluk verebilirmisniz acaba
+1 muhahah valla heralde benim modluk hayalleride suya düştü bu olaydan sonrablackeaglee8 demiş ki:hemen verelim :) Cool
6msj la mod fena fikir degilDNAA demiş ki:extraloob arkadaşım yeni silkroad geldihine göre mo değşikliği yapcakmısınız ben mod olabilirmyim acba gerekli bilgieri hep veiririm evde oyun oynıyorum modluk verebilirmisniz acaba
heheRash.exe demiş ki:6msj la mod fena fikir degilDNAA demiş ki:extraloob arkadaşım yeni silkroad geldihine göre mo değşikliği yapcakmısınız ben mod olabilirmyim acba gerekli bilgieri hep veiririm evde oyun oynıyorum modluk verebilirmisniz acaba
Üff üff 900 mesaj gittiRash.exe demiş ki:6msj la mod fena fikir degilDNAA demiş ki:extraloob arkadaşım yeni silkroad geldihine göre mo değşikliği yapcakmısınız ben mod olabilirmyim acba gerekli bilgieri hep veiririm evde oyun oynıyorum modluk verebilirmisniz acaba
snn resimde gzL mis_TaZMaNiA_ demiş ki:Artık mod alımında daha tutucu olacağız.yani olmamız gerekir...
:D sen iste siteyi sana versin extraDNAA demiş ki:extraloob arkadaşım yeni silkroad geldihine göre mo değşikliği yapcakmısınız ben mod olabilirmyim acba gerekli bilgieri hep veiririm evde oyun oynıyorum modluk verebilirmisniz acaba
Sen zati hakettin.Lib demiş ki:bu mod oLursa benDe isterem