darthvader?bora demiş ki:ve şunu da belirtmek isterim, böyle üye olupta 5 sene sonra gelen biri de değilim, kayıt olduğumdan beri takip ediyorum siteyi. sadece çok nadir yazarım o kadar![]()
evet asıl hesabım oydu aslında bayada yazmıştım o hesapla. tabi kalıcı olarak banlanana dek. o günden beride sessiz sakin takılıyorum işte. arada can sıkıntısına bakıyorum konulara falan. pek hatırlanacağımı tahmin etmezdim ama hatırlanıyorsam da ne mutlu bana :) (tabii bu soruyu hatırladığın için sorduysan)Privacy demiş ki:darthvader?bora demiş ki:ve şunu da belirtmek isterim, böyle üye olupta 5 sene sonra gelen biri de değilim, kayıt olduğumdan beri takip ediyorum siteyi. sadece çok nadir yazarım o kadar![]()
yok dostum kim bilir ne zaman banlandin ben yeniyim burada.keşke şimdi de eskisi gbi takılsan forumda :)bora demiş ki:evet asıl hesabım oydu aslında bayada yazmıştım o hesapla. tabi kalıcı olarak banlanana dek. o günden beride sessiz sakin takılıyorum işte. arada can sıkıntısına bakıyorum konulara falan. pek hatırlanacağımı tahmin etmezdim ama hatırlanıyorsam da ne mutlu bana :) (tabii bu soruyu hatırladığın için sorduysan)Privacy demiş ki:darthvader?bora demiş ki:ve şunu da belirtmek isterim, böyle üye olupta 5 sene sonra gelen biri de değilim, kayıt olduğumdan beri takip ediyorum siteyi. sadece çok nadir yazarım o kadar![]()
Darthvader'ı hatırlıyorum neden yasaklandı hesabın?bora demiş ki:evet asıl hesabım oydu aslında bayada yazmıştım o hesapla. tabi kalıcı olarak banlanana dek. o günden beride sessiz sakin takılıyorum işte. arada can sıkıntısına bakıyorum konulara falan. pek hatırlanacağımı tahmin etmezdim ama hatırlanıyorsam da ne mutlu bana :) (tabii bu soruyu hatırladığın için sorduysan)Privacy demiş ki:darthvader?bora demiş ki:ve şunu da belirtmek isterim, böyle üye olupta 5 sene sonra gelen biri de değilim, kayıt olduğumdan beri takip ediyorum siteyi. sadece çok nadir yazarım o kadar![]()
Eski hesabının linkini atabilir misin?bora demiş ki:eski admin bey karşı görüşlerden pek haz almıyordu desek yalan olmaz herhaldebiraz çıkışınca ban yedik işte ama ortada küfür veyahut forum kurallarına aykırı birşey yoktu.
member4536.htmlWax Whine demiş ki:Eski hesabının linkini atabilir misin?bora demiş ki:eski admin bey karşı görüşlerden pek haz almıyordu desek yalan olmaz herhaldebiraz çıkışınca ban yedik işte ama ortada küfür veyahut forum kurallarına aykırı birşey yoktu.
admin adı extraloob du gerçek adıda okandı galiba ona ne oldu neredeWax Whine demiş ki:Eski hesabının linkini atabilir misin?bora demiş ki:eski admin bey karşı görüşlerden pek haz almıyordu desek yalan olmaz herhaldebiraz çıkışınca ban yedik işte ama ortada küfür veyahut forum kurallarına aykırı birşey yoktu.
web_silkroads.com(_ yok) diye site kurdu ordaCrAzY_emre demiş ki:admin adı extraloob du gerçek adıda okandı galiba ona ne oldu neredeWax Whine demiş ki:Eski hesabının linkini atabilir misin?bora demiş ki:eski admin bey karşı görüşlerden pek haz almıyordu desek yalan olmaz herhaldebiraz çıkışınca ban yedik işte ama ortada küfür veyahut forum kurallarına aykırı birşey yoktu.
burada olmamasında sevindim sevmiyordum satenEmmaW. demiş ki:web_silkroads.com(_ yok) diye site kurdu ordaCrAzY_emre demiş ki:admin adı extraloob du gerçek adıda okandı galiba ona ne oldu nerede
O zaman seni şuraya alalım broCrAzY_emre demiş ki:burada olmamasında sevindim sevmiyordum satenEmmaW. demiş ki:web_silkroads.com(_ yok) diye site kurdu ordaCrAzY_emre demiş ki:admin adı extraloob du gerçek adıda okandı galiba ona ne oldu nerede![]()
biraz siteye destek vereyim o zaman isteksizdim şimdi kendime geldim
![]()
tamam bro şu finaller bitsinde memlekete döneyim sonra başvuru yaparım bakarızNina Ricci demiş ki:
laf etme sebebi onun siyasi görüşlerinin bizim siyasi görüşmüzün uyuşmaması...ve ben biliyorumki onun yüzünden bu sitede moderatörlük yapan birçok arkadaşım siteden ayrıldı ama şu anda eski exl e yok farkındayım fakat eski dostları kaybeden okan abiydi bizler değil...çok kişi hizmet etti bu siteye...Torquel demiş ki:vay beh..okan abiye bu siteden birilerinin laf ediceğini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi..siteninde eski ortamının kalmadığını garanti ederim
yok kardeşim yanlıs anlama bende goruyosun 2007de olmusum üye 5 sene olmuş daha 14 yaşındaydık çocuk sayılırdık.Okan abide bu sitede çok yardım etti silkroad oynarken,zaman öldürmek için ondan bi garipsedim..belli sende biliyosun o zamanlarıCrAzY_emre demiş ki:laf etme sebebi onun siyasi görüşlerinin bizim siyasi görüşmüzün uyuşmaması...ve ben biliyorumki onun yüzünden bu sitede moderatörlük yapan birçok arkadaşım siteden ayrıldı ama şu anda eski exl e yok farkındayım fakat eski dostları kaybeden okan abiydi bizler değil...çok kişi hizmet etti bu siteye...Torquel demiş ki:vay beh..okan abiye bu siteden birilerinin laf ediceğini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi..siteninde eski ortamının kalmadığını garanti ederim
kişisel görüştür saygım varda extra sayesinde şuan burda konuşuyoruzCrAzY_emre demiş ki:burada olmamasında sevindim sevmiyordum satenEmmaW. demiş ki:web_silkroads.com(_ yok) diye site kurdu ordaCrAzY_emre demiş ki:admin adı extraloob du gerçek adıda okandı galiba ona ne oldu nerede![]()
biraz siteye destek vereyim o zaman isteksizdim şimdi kendime geldim
![]()