![]() |
eski ?TheHeaven demiş ki:eski?
ney kardeş ?baris1992 demiş ki:eski ?TheHeaven demiş ki:eski?![]()
legolasss demiş ki:ney kardeş ?baris1992 demiş ki:eski ?TheHeaven demiş ki:eski?![]()
yıl milattan önce...legolasss demiş ki:ney kardeş ?baris1992 demiş ki:eski ?TheHeaven demiş ki:eski?![]()
Balta?sweetCHIEF demiş ki:hahahah herkes birbirini baltalamis baktimda![]()
balta?Mirage demiş ki:Balta?sweetCHIEF demiş ki:hahahah herkes birbirini baltalamis baktimda![]()
![]()
Hoşbulduk kardeşim... :)Clochard demiş ki:Hoşgeldin.![]()
Ben sanki hatırlar gibi oldum bir konu altında yorumlaşmış olabiliriz...neyse önemli olan tekrar burada olmam iyi eğlenceler...Lenneth demiş ki:Eskiyim fakat hatırlayamadım.
İlk nick : Spyware
doğrudur kardeşi muhabbetim olan kişiler buradamı diye bakmak istedim...senlede tanışırız...frityus demiş ki:Eskiyiz nickini gördüm daha öncede yalan söylemiş olmayayım hatırlamıyorum
eski üyelerden demek istedim kardeşim...TheHeaven demiş ki:eski?
olabilir bende seni hatırlamıyorum...Wax Whine demiş ki:Nickini hatırlıyorum
nickimi hatırlayabilirsen kardeş olaylı bir üye idimCezaAlp demiş ki:Nickini hatırlıyorum , sitenin asosyaliyimdir daha simdiye kadar kimseyle muhabbetim adam akıllı olmadı![]()
cidden valla kardeş pürüssüz adamsınMirage demiş ki:Şaka maka bu konuyu görünce kayıt tarihime baktım yaklaşık 5 yıl olmuş.Bir de ben nasıl bir kayıt tarihi tutturmuşum öyleküsürat falan yok 30 Haziran 14.00 Saat bile tam yani
![]()
ne varki 15.53 işteEmmaW. demiş ki:siz bide benim kayıt saatime bakın![]()
2 yıl neredeydin paşam :)Privacy demiş ki:benim tarihime bakmayın 2011temmuzdan beri burdayım![]()
sro'yu bırakmıştım sonra yeniden başlayınca geldimCrAzY_emre demiş ki:2 yıl neredeydin paşam :)Privacy demiş ki:benim tarihime bakmayın 2011temmuzdan beri burdayım![]()
Çetemisiniz siz. Bütün demirbaşlar aynı anda geldi.bora demiş ki:biri eski mi dedi :p