![]() |
Hacım anlamadığım hunter level kasacağız da e olacakInfinity demiş ki:
o rank olmasın hacımDecipheR demiş ki:Benimki 10 Leveldi hunter felan kestim 9 oldu neden düşüyor ?
Düşmüyor hacım, şölye düşün.DecipheR demiş ki:Benimki 10 Leveldi hunter felan kestim 9 oldu neden düşüyor ?
Lenneth demiş ki:Düşmüyor hacım, şölye düşün.DecipheR demiş ki:Benimki 10 Leveldi hunter felan kestim 9 oldu neden düşüyor ?
Sen Kral TV ' de Top 10 ' dasın, 10. sıradaydın, şimdi 9 ' dasın. düştün mü, yoksa yükseldin mi sence ?![]()
sanmıyorum hunter tıelf bu oyunun amacıydı zaten eskısı gıbı hunter tıelf sawasları basladı :) bence gayet guzel oldu bu iş_By_DaDaSsS_ demiş ki:En fazla 1 hafta hunter-thief şeyleriyle uğraşır millet daha sonra herkes eski haline döner.![]()
enscan demiş ki:sanmıyorum hunter tıelf bu oyunun amacıydı zaten eskısı gıbı hunter tıelf sawasları basladı :) bence gayet guzel oldu bu iş_By_DaDaSsS_ demiş ki:En fazla 1 hafta hunter-thief şeyleriyle uğraşır millet daha sonra herkes eski haline döner.![]()
RELAX HACIM HEYECANA GEREK YOKextraloob demiş ki:15![]()
enscan demiş ki:sanmıyorum hunter tıelf bu oyunun amacıydı zaten eskısı gıbı hunter tıelf sawasları basladı :) bence gayet guzel oldu bu iş_By_DaDaSsS_ demiş ki:En fazla 1 hafta hunter-thief şeyleriyle uğraşır millet daha sonra herkes eski haline döner.![]()
AYNEN KATILIYORUM OYUN FULL ACTİON OLDU THİEF GİYEMEZ OLDUM ORTALIK BAYRAM YERİ GİBİ ANINDA KESİYORLAR KESİYORUZ MAKARA: