geLen elektrik faturasını düşünemiyorumPcKopaTR*N demiş ki:Pc 7/24 acık sadece salı gunlerı 1 saat dınlendırıyorum o kdar 3 aydır acık ^^

![]() |
geLen elektrik faturasını düşünemiyorumPcKopaTR*N demiş ki:Pc 7/24 acık sadece salı gunlerı 1 saat dınlendırıyorum o kdar 3 aydır acık ^^
Cok deıl yha 70 Ytl Fln bı Okadarda Internet Faturası qelıyor :)McCappy demiş ki:geLen elektrik faturasını düşünemiyorumPcKopaTR*N demiş ki:Pc 7/24 acık sadece salı gunlerı 1 saat dınlendırıyorum o kdar 3 aydır acık ^^![]()
![]()
![]()
yeni pc ile netim hiç kesilmiyor ve sorunsuzca gidiyorum kendim çıkarsam veya restart atarsam çıkıyorum şu ana kadar iyi gittik halende devam ediyorum kendi rekorum geliyorextraloob demiş ki:!!! En Uzun Süre Oyunda Kalma Zamanlarımız !!!
![]()
Ps : laptop ile rekora koşuyorum tam 28 saat olmuş bakalım ne kadar gidecek restart atmadan, makinaya aspirator taktım ısınmıyor artık lakin piller bitince hemen restart'ı atıyor![]()
ötesi kesmez beni hacımPrada demiş ki:Baba 100 lv FF oynuyor belli oldu sp den
Ufff çok super yaw ama 18 kere ölmüşextraloob demiş ki:
set kötüyse yatar hocam bu rocky'ler çok kalabalık haalde geliyor birde stun attımı bitiyor iş..extraloob demiş ki:manyak ya 18 kere yatmış neden yattığıda meçhul ama rocky'lerde kasıyorum oysaki =.=
geçtim de ss alamadımextraloob demiş ki:bana yaklaşıyorsun![]()