constantine
Gözlemliyorum
Kanıt Lütfen Bunu belgelemen lazım ama :))DAINIX demiş ki:benim max 4 gün
![]() |
Kanıt Lütfen Bunu belgelemen lazım ama :))DAINIX demiş ki:benim max 4 gün
ben salılarıda dc olmuyorum 2.5 aydır kasıyo xDDAINIX demiş ki:benim max 4 gün
canımsın sana sevgililer gününde bir adet süpürge alayım ben en iyisiconstantine demiş ki:Tşk ler. Ama süpürgem yok işte olsa kim bilir neler yapıcam. Ehh cadı olmak kolay değil hakkını vermek lazım. 16 item düşmüş sonuçta hiç biri bir başkasına geçemezzzz. veya alamazzz. :))extraloob demiş ki:walla cadı gibisin ehehehe helal olsun güzel kurgu yapmışsın bende böyle bir şekil yapmam lazım yaa![]()
Tbotla hayatta yapamazsın bi ara kullandım çok sık dc oluyo isro yu tam bilmiyorum ama sbotla kesin yaparsınalez demiş ki:yaw bizim bi ark var isr0botta bir koyuyodu bota 3-4-5 gün
bu botta da olur mu acaba böyle uzun süre oyunda kalma (plus vs.. olduğunu düşünürsek)
aye aye captainMcCappy demiş ki:KanıTT Belge pLs ... ßeni Geçen oLursa Pm aTarsınız![]()
hiç belli olmaz kaptan,bakarsın şansın yanında olmaz 5 saat dc'siz kasamazsın...extraloob demiş ki:aye aye captainMcCappy demiş ki:KanıTT Belge pLs ... ßeni Geçen oLursa Pm aTarsınız![]()
laptop ile 36 saat gördüm pc alınca salıdan salıya göreceksiniz![]()
hiç sanmıyorum acaba maymun dolmuşmudur 15 tane item çıkmış acaba sun varmı içinde sunlar boşa mı gidiyo acaba xD tabi clientless için konuşuyorumextraloob demiş ki:aye aye captainMcCappy demiş ki:KanıTT Belge pLs ... ßeni Geçen oLursa Pm aTarsınız![]()
laptop ile 36 saat gördüm pc alınca salıdan salıya göreceksiniz![]()
Haklısın Blade Charının itemlerini düzeltmeye çalışıyorum. Bu yüzden çok fazla gold gitti. Ben hazır almıyorum biliyorsun. itemleri kendim yapıyorum. :))extraloob demiş ki:canımsın sana sevgililer gününde bir adet süpürge alayım ben en iyisiconstantine demiş ki:Tşk ler. Ama süpürgem yok işte olsa kim bilir neler yapıcam. Ehh cadı olmak kolay değil hakkını vermek lazım. 16 item düşmüş sonuçta hiç biri bir başkasına geçemezzzz. veya alamazzz. :))extraloob demiş ki:walla cadı gibisin ehehehe helal olsun güzel kurgu yapmışsın bende böyle bir şekil yapmam lazım yaa![]()
![]()
charların birinde 3m digerinde 19m wahhh azmış kuzum sana acil bir sun lazım sat parayı bul hesabı![]()
herhalde rekor bu kağıt olsa gerekMosquiTo demiş ki:- Resim Silinmiş.
Başıma gelebilecek sorular.
1-)Nasıl o kadar mob kestin.
c-)Taxi yapıyorum
2-)Yuh o ne öyle o kadar online kalıpta aldığın sp ve exp'e bak?
c-)Diğer cevapla aynı.
Ben bunu başka biyerde gördüm sanki ama neyseMcCappy demiş ki: