sağlam bir glaive rehberidir tavsiye ederim Winkextraloob demiş ki:extra'nın glavie rehberine bakmalısın Cool
-----------------------------------------------------TWEETY demiş ki:vekaleten
" Cold Rulezzz "
diyorum tabi onun yerine
amma velakin cold tercihinin sebebi frozen etkisidir bunuda belirteyim
nuker nasıl kasılır blmeyen bi acemi daha glavie dewam et Wink işi bilen nuker karsna cknca yatpta aglama amaeagle1016 demiş ki:arkadaslarr bana en ıyı full str glavıe charın nasıl olması gerektıgının anlatırsanız sevınırım
bır daha nuke acarsam tovbe.
tesekkurler
eagle1016 demiş ki:arkadaslarr bana en ıyı full str glavıe charın nasıl olması gerektıgının anlatırsanız sevınırım
tesekkurler
intçiden cacık olmasebri demiş ki:nuker nasıl kasılır blmeyen bi acemi daha glavie dewam et Wink işi bilen nuker karsna cknca yatpta aglama amaeagle1016 demiş ki:arkadaslarr bana en ıyı full str glavıe charın nasıl olması gerektıgının anlatırsanız sevınırım
tesekkurler
kendinden 10 lv int kesemessin kesersin ama kestiğin adam ezüq dür.karşında hiç kimse duramas da yalan çünkü blader her türlü glavieden bi farkla önde başlar çünkü kalkanı var detectivetRaNqu1L_Tr demiş ki:intçiden cacık olmasebri demiş ki:nuker nasıl kasılır blmeyen bi acemi daha glavie dewam et Wink işi bilen nuker karsna cknca yatpta aglama amaeagle1016 demiş ki:arkadaslarr bana en ıyı full str glavıe charın nasıl olması gerektıgının anlatırsanız sevınırım
tesekkurler
Full str cold glavieyim
önmde şu ana kadar bir intçi duramadı
hatta kendimden 10 lvl yüksek intçi kestiğim bile oldu
adam bana vurmadan bi kafaya indirdim
hem stun hem frozen oldu
zaten 1 gıdım canı war 2-3 skillde yatırdım
FOREWA FULL STR GLAVIE
knuyla hc alakası yok ama imzan superkendinden 10 lv int kesemessin kesersin ama kestiğin adam ezüq dür.karşında hiç kimse duramas da yalan çünkü blader her türlü glavieden bi farkla önde başlar çünkü kalkanı var