Katılıyorum..TwiLighT demiş ki:en güçlü tartışılır ama 100lvl ile birlikte en çok rağbet gören char chineese bow oldu![]()
nuker için unuttuğun bişey var. full int için konuşmuyorum ama hybrid nukerler için konuşuyorum. snow bitince 15 sn shield defansı + yatır batırları + fire wallı var. kendini öldürmemeyi kafaya taktı mı öldüremezsiniz. bow da başladı mı kombo yapmaya arkası gelmez. ben çok kombo kullanan bowla pvp yapmayı sevmiyorum. sıkılıyorum ve pvpyi bırakıyorum.silkroad___ demiş ki:xbow a fikirlerimi sunmayı unutmuusum cunku onlar saten bi hiç bnm için fire wal acarsınız hp si yarıladı taktirdr 21 k hp wardır vede strlere karsı -%40 azalır bu bufla yani hem 21 k hp hemde -%40 snow :S tek yersiniz kesinama siz adama 42 k vurcanısı aklımın ucundan bile geçmio ilk sikili yaparsınız iteler sonrada strong bow daggerlere gelirsek gorunmez oldunu farz edelim cok dikkatli bakarsanız 40 lvlsikilini yapana kadar itelersiniz cok rahat we sonrada 2 skilde alırsınız bn oynadımı izledmi 5 yaşadımı konuşuorum herkese saygım sonsuzdur nukerlere gelince 60 snow açtıı taktırde sadecce iteleteleyin %60 snow lu kesme ihtimaliniz % 10 dur onunda sizi kesme ihtimalini %10 indirirsiniz snow bitince strong bowunuzu hazırlayın![]()
güzel düşünce,ufak düzeltmeler yapayımCruise_Fair demiş ki:nuker değil,str değil = hybırt
bow değil,blade değil = dual weapon(blade+bow+lighting(bu benm tercihim isteyen fire yapsın))