Merhaba Arkadaşlar . Bilgisayarımı Başlatıyorum . Herşey Gayet Güzel .Silkroad`ı açıyorum . kasılıyorum . aradan 5-10 dakka sonra . ekranım bir anda kararıyor monitordan ses geliyor . ses sanki sigorta atması gibi . daha sonra bilgisayarım çalışmaya devam ediyor fakat görüntü yok .s sizce neden olabilir ?
Demiştimmm .Fakat Hata Artık Mavi Hata`ya Döndü :/ Artık Şöyle Bir Hata Veriyor Ati2dvag Bu Hatayı Nasıl Çözücem :/ summer4:

Oprichnik

Öğreniyorum
Aynı sorunu bende yaşadım şuanda monitörüm hiç çalışmıo tv ye baladım öle kullanıom pc yi sorunu bilmiyorum tam olarak ama olacakları sölüyorum

5-10 DK diyor 5-10dk da monitör ısınmaz kolay kolay:)

Kablolarını kontrol et belki bi yerde temassızlık falan vardır
olmadı yeni monitör alırsın:)

Onitsuka demiş ki:

Kablolarda temassızlık olsa monitör kararınca ses gelmez renkler oynaşır kablo temassızlığı kendini belli eder zaten bu direk kararıyor diyo.

xlorxlarge demiş ki:
Onitsuka demiş ki:

Kablolarda temassızlık olsa monitör kararınca ses gelmez renkler oynaşır kablo temassızlığı kendini belli eder zaten bu direk kararıyor diyo.
:think:

arkadaşlar çok güçlükle yazıyorum format attım işlemciyi ekran kartını temizledim ama gene aynı 5 dakka açık duruyor sonra donuyor bilgisayar ve ekran kararıyor .s ne yapcam .s

Boşa uğraşma götür bilgisayarcıya göster baksınlar , ben 4 senedir çekiyordum o sorunu pcyi camdan atıcaktım artık ekran kartım ATİ'ydi şimdi geçen götürdüm pcyi nwdia taktılar süper çalışıyor.

arkadaşlar baya düzeldi fakat sorunum gene devam etmekte . bu sefer arada bir oluyor . ekran kartı driver yükledim .sorun da azalma oldu fakat oluncada erkan kararıyor ver ardından 1-2 dakka geçtikten sonra mavi hata veriyor ve kasa çalışmaya devam ediyor :/

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bilgisayarı internete girmek için kullandığında 1-2 saat bile kullansan bu kararma oluyor mu ?

ilk başlarda malesef öyleydi fakat . format ve driver yükleyince bu sorun 1-2 saatte bir olmaya başladı .s silkroada girmesem dahi .s

- Resim Silinmiş.
Buyur :/

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kasayı açıp temizlemeni öneririm toz pislik vs girmiştir aynı sorun bendede vardı şuan düzeldi

Lukreto demiş ki:
Kasayı açıp temizlemeni öneririm toz pislik vs girmiştir aynı sorun bendede vardı şuan düzeldi
Hepsini Temizledim summer4:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ekran kartını almamış nedense speedfan .Neyse görmeden yorumumu yapayım.Bunun tek nedeni ısınma olabilir diye düşünüyorum , gpu'nun üzerinde soğutucu varsa çıkar termal macun sık tekrar tak.Yoksa soğutucu al.

Sanırsam Öyle Yapıcam Termal Macun Alıp Sürücem :/ Yeni Pc Davası Kapandı :( Şimdi İse Bu Taka Sorun Çıkarıyor :/

Termal Macun`da sürdüm fakat bu sefer sorunum daha çok oldu .s hoşgeldiniz yazısı geçtikten sonra masaüstü sadece 1-2 dakka görebiliyorum .s hemen ekran kararıyor .s summer4: şuan ağ destekli güvenli mod`da giriyorum fakat şuan sorun yok :( niye normal olarak girdiğimde böyle bir sorunla karşılaşıyorum :( 8O

Ne alaka şimdi ekran kartıyla monitör? dicem bilmeyenler bana hakaret edicekler :D Monitörden ses geliyosa ve kararıyosa bu monitörün suçudur ekran kartının değildir. Ekran kartından sadece görüntü sünyali çıkar o sinyali monitör işler. Monitörün ya EHD trafosu bozuk (ki büyük ihtimal budur çünkü ehd trafosu ekranın aydınlığını ayarlar ve tüpe 17.000volt elektrik verir ve de bozulunca sağa sola kıvılcım atlaması yapar çıt çıt ses çıkarır) ya da beslemesinde. Besleme çok düşük ihtimal benim kararım EHD trafon ölmüş.

Ehd trafoları 20 dolar gibi bi fiyata toptancısında satılıyo. Tamirci onu alıcak bide tamir bedeli çıkarcak sana hop 50 60 TL :D Git 2. el monitör al 30 35 liradan 50 liraya temizini bulursun :)

Tabi bunlar monitörün CRT yani tüplü tiplerdense geçerli LCD ise başka seçenekler var :D

Yukarı Alt