UnDeFeateD demiş ki:
Ne alaka şimdi ekran kartıyla monitör? dicem bilmeyenler bana hakaret edicekler :D Monitörden ses geliyosa ve kararıyosa bu monitörün suçudur ekran kartının değildir. Ekran kartından sadece görüntü sünyali çıkar o sinyali monitör işler. Monitörün ya EHD trafosu bozuk (ki büyük ihtimal budur çünkü ehd trafosu ekranın aydınlığını ayarlar ve tüpe 17.000volt elektrik verir ve de bozulunca sağa sola kıvılcım atlaması yapar çıt çıt ses çıkarır) ya da beslemesinde. Besleme çok düşük ihtimal benim kararım EHD trafon ölmüş.

Ehd trafoları 20 dolar gibi bi fiyata toptancısında satılıyo. Tamirci onu alıcak bide tamir bedeli çıkarcak sana hop 50 60 TL :D Git 2. el monitör al 30 35 liradan 50 liraya temizini bulursun :)

Tabi bunlar monitörün CRT yani tüplü tiplerdense geçerli LCD ise başka seçenekler var :D
Ben Sana Olan Sorunu Söylüyorum .Sana Tutupta Ekran Kartı İle Monitör`ün Alakasınımı Açıklıcam ? . Görüntü Dondukdan Sonra Ekran Kararıyor Ve Monitör`den Ses Geliyor Dedim .Demekki Arada Bi Alaka Var. Sen Geçmişin Ne Alaka Diyon .

İyilik yap denize at demişler... Ben 3 yıl tamir işiyle uğraştım 5 yıldır elektronik okuyorum.
Ayrıca sitemim sana değil konuya yorum yazanlara idi. Sen konuyu açan kişisin zaten neden sana sitem edeyim ki...

Ve sorununa gelince monitörün bozuk ekran karardığı anda monitörün kablosunu kasadan sök başka monitör tak yeni taktığın monitörde görüntü siyah olmayacaktır. Buda gösterirki ekran kartı görevini doğru düzgün yapmaktadır.

UnDeFeateD demiş ki:
İyilik yap denize at demişler... Ben 3 yıl tamir işiyle uğraştım 5 yıldır elektronik okuyorum.
Ayrıca sitemim sana değil konuya yorum yazanlara idi. Sen konuyu açan kişisin zaten neden sana sitem edeyim ki...

Ve sorununa gelince monitörün bozuk ekran karardığı anda monitörün kablosunu kasadan sök başka monitör tak yeni taktığın monitörde görüntü siyah olmayacaktır. Buda gösterirki ekran kartı görevini doğru düzgün yapmaktadır.
Yanlış Anlamışım daral: Özür Dilerim :/ Kusura Bakma Biraz Sinirliyim Bu Sorun Yüzünden .Sorunu Buldum Ekran Kartından :( Ekran Kartı Çalışıyor Fakat Hoşgeldiniz Yazısından Sonra Görüntü Donuyor . Emin Olmak İçin Başka Bir Bilgisayarda Denedik Ondada Aynı Sorunlar Oldu ./ Ekran Kartını Çöpe . Pc`yide Raflara Kaldırdım .s yeni pc`nin gelmesini bekliyorum .s bu yazıyıda arkadaştan yazıyorum :/ sadnessla1

Yukarı Alt