Makina benim en cok istedigim bölümlerden biri, buyuk bir zevkle okurum girersem.Mojito demiş ki:makinaya gitme öttürerler :) 3. sınıftayım çok zor
Annem makine mühendisi, o yuzden gecen genlerden midir nedir epey istegim var.Mojito demiş ki:Bilmem bende öyle diyordum ama düştüğünde ne dediğimi anlarsın.... ^^ 1. sınıf çok güzeldir ama 2. sınıfda nereye geldiğini anlıyorsun
Sormaz olur muyum tabi ki, annem saolsun calisma alanlarini gorebildim. Kesin kararliyimMojito demiş ki:yani bence sen kendine sormalısın benden makine mühendisi olur mu diye.... herşeyden önemlisi o. iş bulursun bak kesin . ama nasıl bir iş . sevecekmisin.
Yillar olmus forum girmeyeli, nickler degismis yabancilasmis..Mojito demiş ki:hadia bakalım hacı :) sen beni tanımadın galiba demi :)
Teşekkürler ama hala icimde metalurji umudu tasiyorum.Romeo demiş ki:Marmara makine olur kardeşim hayırlı olsun
Sıralamada önümde olanlarin ne yapacagi önemli çok.S4YKLO demiş ki:bu sene baraju geçemeyen çok kişi oldugu için istedigin yere gitme şansın yüksek bende tercih yaptım bakalım hayırlısı
Mojito demiş ki:ikiside isminde de anlaşabileceği gibi malzeme bilgisi üzerine. bu bölümler makine mühendisliğinden ayrılma bölümler.Döküm şirketlerinde çalışma yerlerin var diye biliyorm