bu konuyu yeni düzenlemişsin ya.bnm bi sorum var.sen femriayla ilgili bi dosya koymuşsun.bnde oyun yüklü ve çalışıyo.ama şuy anda server kapalı dimi?.bi de açıldığında o femriya dosyasını yüklemezsek oyuna giremzmiyiz

darkonder

Öğretiyorum
arkadalar bu oyundan hayır gelmez bız ısroya donduk sızede beklerız server pluto nıck DizzY_ beklerız guildımız bulunmaktadır bayramadan sonra ılerleme kaydetıcez suan oyle acık kasıyoz ama bayramdan sonra ısler baslıyo

arkadaşlar bu oyunu vistada nasıl kurucam oyunu kurarken setup zamanında %76'da felan hata veriyor. vista'ya yüklenmediğini duydum ama vistaya ek bi Sro_client yada ayrı bir media.pk2 ile kurulabildiğini duyudum onun gibi bişeler işte lpls yardım arkdaşlar..

closed ümidi kesin bence gidin isroda char kasın bayram hemde çoğu kişinin eline para geçer tahminimce gidin silk gold alın char kasın yada extraloobdan 60ytl ye char yaptırın yani ne diim 3hafta gidiosa 1hafta açık kalıo sonra gene aynı şey :wink1:

Neden Online deme gereği duydun server hala kapalı lütfen biraz daha dikkat bunun için ecsroyu yeniden yükleyip yeniden kurdum :S

Oyun Kapalı Arkadaşlar EMin Olun Açıldığında Forumumuzda Oyunun Açıldığını Söyleyecek 10 topic Görebileceksiniz :wink1: :mrgreen:

Konu gerçekcilik payı taşımıyor okana bu durumu iletmemi ve bu yanlışından dolayı milleti aldatmandan dolayı ceza almak istemiyorsan konu başlığını adam gibi offline yap bazılarını ümitlendirip tekrardan yükletme burada benim gibi tekrardan indiren arkadaşlar vardır ben allahtan kotalı değilim eğer kotalı olsam gerçekden çok kötü azar işiteceğinden hiç şüphen olmasın

hakan_5 demiş ki:
Konu gerçekcilik payı taşımıyor okana bu durumu iletmemi ve bu yanlışından dolayı milleti aldatmandan dolayı ceza almak istemiyorsan konu başlığını adam gibi offline yap bazılarını ümitlendirip tekrardan yükletme burada benim gibi tekrardan indiren arkadaşlar vardır ben allahtan kotalı değilim eğer kotalı olsam gerçekden çok kötü azar işiteceğinden hiç şüphen olmasın
Kardesıme Katılıyorum Bende Oyunu Tekrar Sıldım Yukledım Bunun Yuzunden Lutfen Deqistir !

Yukarı Alt