Oyunu İndirmek İçin;
önce bunu indircez ve kurcaz.
Daha sonra programı açtıgımızda sol üst köşede file diye bir menü var oraya basıp Add Torrent From Urlyi seçiyoruz çıkan yere şu linki yapıştırıp.http://www.fulldls.com/download-games-832229-srogame1+091+exe.torrent torrent bu link yapın.ve inmeye başlar.pc yi ne zaman kapatırsanız silinmez merak etmeyin
torrent tekrar açarsanız kaldıı yerden indirmeye başlar.
kardeş torrent i indirdim fakat indirmiyo aynı bu şekil yaptım heraket yok :S neden

Yhaa bende açılıyo starta basıyom ( Sorry.Failed to execute Silkroad. [Error Code(2)] ) bole bi hata veriyo

Ben Herşeyi Çalıştırdım Çok Güzel Eline Sağlık Ancak Botla Kasmak İsdiyorum Bu Bot Sadece Nuker Ve Bow Charlardamı İşe Yarıyo Yoksa Her Türle Charda Kullana Bilirmiyiz Bu Arada Ellerine Sağlık Çok Güzel Çalışma Olmuş

ben indirdim patchi falanda kurdum start geliyor tıklıyorum fakat oyun acılmıyo execute 2 hatası vreiyor cozum nedir?

Kardesim ben bu ecsro yu su anda indiriyorum senin verdigin topicden.Ben bundan sonra media patch attıktan sonra oyuna girebilicekmiyim?Cunku ben daha oncede indirdim media yı indirdim ama eski oyun falan diyolar ama start geliyor fakat yanda haber turu seyler falan cıkmıyor 2. olarak tıklayınca please execute 2 silkroad online gibi bir hata veriyor oyunum eskimi yoksa hatamı var anlamadım eger yeniyse hatanın cozumu nedir?Simdiden cok sagol

Şu dosya.cc ye upload edilen linklerin hiçbiri çalışmıyor mumkunse oyun için geekli olan patch dosyasını ve nick için bunu kullanın dedigin dosyayı baska bir siteye upload edermisiin?

Yukarı Alt