dediin herşeyi yaptım ama start a basınca direk bu hatayı veriyor

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Üyelik alınmıyor nasıl alacağız saat kaçla kaç arası üyeliq alımı açıq soylerseniz sevinirim..

GangsteR demiş ki:

- Resim Silinmiş.
kardeş oyunu ilk yüklediğimde aynısı bendede wardı ama bu konuda bunun cevabı war ilk başta linklerin olduğu yerde çalıştırmak için bu lazım diyor onu indirceksin.

arkadaşlar dosya.cc kapanmış galiba farklı bir siteden verirmisiniz botun sitesini

(_MrKorN_) demiş ki:
GangsteR demiş ki:

- Resim Silinmiş.
kardeş oyunu ilk yüklediğimde aynısı bendede wardı ama bu konuda bunun cevabı war ilk başta linklerin olduğu yerde çalıştırmak için bu lazım diyor onu indirceksin.
indirdim klasöre de attım.gerçek silkroadla çalışır mı vede ben eski private nin downloadıyla kullanıyorum ztn onuda 4 5 ay önce indirmiştim.hatanın sonunda 2 yazıyo başlıkta server2 filan diyo tekrar aynı linki indiricem mi?

sizler kore satine gore girmiyorsunuz siteye benim bilgisayar kore satine gore oldugundan istedigim her zaman çar açabiliyorum beni ekleyin hemen çar vereyim sizlere elimde 43 tane çar var elimde kaldı herkesin bu oyuna baslamasını istiyorum hadi ekleyin beni mailto:[email protected] hadi ekleyin comee comee :D

Yukarı Alt