Omg :)
![]() |
benim de ortalama 69,küsür de kalmış şimdi öğrendim =.=shneZee demiş ki:eninde sonun da alıcaktık karneleri korkunun ecele faydası yok versinler hesabımız biran önce kesilsin
karne güzel 69,5x den teşekkür gidiyo okadar.
doğru söylüyorsun da kanımızın delirdiği bu dönemleri okulda geçirmekte mantıksız değilmi ?DesTR0YeR demiş ki:Eminim ailene okula gitmek istemiyorum beni okuldan al desen ailen sebebini sormadan seni okuldan alırdı.Deadly_TR demiş ki:hackleyenin ayağını elini her tarafını öperdim VALLA
Bir bütün olarak okuldan bu kadarmı nefret ederiz ya.Okul bizim hayata tutunmamız için verilen fırsat.Fakat biz herzamanki gibi elimizn tersiyle itiyoruz.
Tamam bnde öğrenciyim hatta lise 2 ve en çok iş yapılan bölümdeyimde metal bölümü fakat yinede okulumu,okumayı ve okuldaki arkadaşlarımı seviyorum.
Lütfen yapmayın okul insan almanın ilk evresidir beyler...
Yanlışım varsa söleyin...
Replik birinden tanıdık geliyor amaJohnnyBravo demiş ki:bu kaçınılmaz geröek arkadaşlar elbet bir gün verilicekti o karneler zaten sizde benim gibi yapın
tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı biliceksiniz
Deadly_TR demiş ki:hackleyenin ayağını elini her tarafını öperdim VALLA
İşte örnek bir öğrenci.Örnek almalısınız. Adamım.DesTR0YeR demiş ki:Eminim ailene okula gitmek istemiyorum beni okuldan al desen ailen sebebini sormadan seni okuldan alırdı.Deadly_TR demiş ki:hackleyenin ayağını elini her tarafını öperdim VALLA
Bir bütün olarak okuldan bu kadarmı nefret ederiz ya.Okul bizim hayata tutunmamız için verilen fırsat.Fakat biz herzamanki gibi elimizn tersiyle itiyoruz.
Tamam bnde öğrenciyim hatta lise 2 ve en çok iş yapılan bölümdeyimde metal bölümü fakat yinede okulumu,okumayı ve okuldaki arkadaşlarımı seviyorum.
Lütfen yapmayın okul insan almanın ilk evresidir beyler...
Yanlışım varsa söleyin...