eninde sonun da alıcaktık karneleri korkunun ecele faydası yok versinler hesabımız biran önce kesilsin :roll:
karne güzel 69,5x den teşekkür gidiyo okadar.

Advance

shneZee demiş ki:
eninde sonun da alıcaktık karneleri korkunun ecele faydası yok versinler hesabımız biran önce kesilsin :roll:
karne güzel 69,5x den teşekkür gidiyo okadar.
benim de ortalama 69,küsür de kalmış şimdi öğrendim =.=

Derslerim çok ii anadolu lis. olmama ragmen çünkü sroyu bıraktım okul dönemi :D

DesTR0YeR demiş ki:
Deadly_TR demiş ki:
:D hackleyenin ayağını elini her tarafını öperdim VALLA
Eminim ailene okula gitmek istemiyorum beni okuldan al desen ailen sebebini sormadan seni okuldan alırdı.
Bir bütün olarak okuldan bu kadarmı nefret ederiz ya.Okul bizim hayata tutunmamız için verilen fırsat.Fakat biz herzamanki gibi elimizn tersiyle itiyoruz.
Tamam bnde öğrenciyim hatta lise 2 ve en çok iş yapılan bölümdeyimde metal bölümü fakat yinede okulumu,okumayı ve okuldaki arkadaşlarımı seviyorum.
Lütfen yapmayın okul insan almanın ilk evresidir beyler...

Yanlışım varsa söleyin...
doğru söylüyorsun da kanımızın delirdiği bu dönemleri okulda geçirmekte mantıksız değilmi ?

bu kaçınılmaz geröek arkadaşlar elbet bir gün verilicekti o karneler zaten sizde benim gibi yapın
tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı biliceksiniz

Advance

JohnnyBravo demiş ki:
bu kaçınılmaz geröek arkadaşlar elbet bir gün verilicekti o karneler zaten sizde benim gibi yapın
tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı biliceksiniz
Replik birinden tanıdık geliyor ama :sfff:

Eminim ailene okula gitmek istemiyorum beni okuldan al desen ailen sebebini sormadan seni okuldan alırdı.
Bir bütün olarak okuldan bu kadarmı nefret ederiz ya.Okul bizim hayata tutunmamız için verilen fırsat.Fakat biz herzamanki gibi elimizn tersiyle itiyoruz.
Tamam bnde öğrenciyim hatta lise 2 ve en çok iş yapılan bölümdeyimde metal bölümü fakat yinede okulumu,okumayı ve okuldaki arkadaşlarımı seviyorum.

Yanlışım varsa söleyin...[/quote]
:thumbsup: :thumbsup:

DesTR0YeR demiş ki:
Deadly_TR demiş ki:
:D hackleyenin ayağını elini her tarafını öperdim VALLA

Yanlışım varsa söleyin...
İşte örnek bir öğrenci.Örnek almalısınız. Adamım. :wink1:

Okul hayatım boyunca hiç ders başarılarımla örnek olmadım lan. :p

Yukarı Alt