Gameworld

Bilgiliyim
Vermeselerdi döverdim valla müdürü :P yarınki hamam sefamı kimse alamaz elimden karneleri aldık kutlama yapacağım

Advance

Gameworld demiş ki:
Vermeselerdi döverdim valla müdürü :P yarınki hamam sefamı kimse alamaz elimden karneleri aldık kutlama yapacağım
lütfen bencil olmayalım bizleri de düşünün :mrgreen:

Takımı
Seçiniz...
DesTR0YeR demiş ki:
Deadly_TR demiş ki:
:D hackleyenin ayağını elini her tarafını öperdim VALLA
Eminim ailene okula gitmek istemiyorum beni okuldan al desen ailen sebebini sormadan seni okuldan alırdı.
Bir bütün olarak okuldan bu kadarmı nefret ederiz ya.Okul bizim hayata tutunmamız için verilen fırsat.Fakat biz herzamanki gibi elimizn tersiyle itiyoruz.
Tamam bnde öğrenciyim hatta lise 2 ve en çok iş yapılan bölümdeyimde metal bölümü fakat yinede okulumu,okumayı ve okuldaki arkadaşlarımı seviyorum.
Lütfen yapmayın okul insan almanın ilk evresidir beyler...

Yanlışım varsa söleyin...
Okulu öğrenciye sevdirmek sabır ister , bu sabır evresinde kendi başına bırakırsan çocuğu heralde sevmez , heralde gitmez istemez,heralde derslerine sarılmaz.Ben herşeye rağmen,çalışmama rağmen zayıf getirmemeyi başardım.En kötü dersim Kimya o da 52 :mrgreen: 10.Sınıf sayısal öğrencisiyim.Hele de ailemiz.. Bizleri birer yarışcı gibi yetiştiriyorlar neredeyse,yeter bıktım diyorsun derslerden..

DesTR0YeR demiş ki:
Deadly_TR demiş ki:
Eminim ailene okula gitmek istemiyorum beni okuldan al desen ailen sebebini sormadan seni okuldan alırdı.
Bir bütün olarak okuldan bu kadarmı nefret ederiz ya.Okul bizim hayata tutunmamız için verilen fırsat.Fakat biz herzamanki gibi elimizn tersiyle itiyoruz.
Tamam bnde öğrenciyim hatta lise 2 ve en çok iş yapılan bölümdeyimde metal bölümü fakat yinede okulumu,okumayı ve okuldaki arkadaşlarımı seviyorum.

Keske meslek değilde normal liseye gidip Eşit Ağırlık veya sayısal öğrencisi olsan arkadaşların ne demek istediğini anlardın :thumbsup:

arkadaşlar saat 11 demişsinizde akşam 11 demi açılacak şimdi açılmıyorda

Takımı
Seçiniz...
Frequency demiş ki:
DesTR0YeR demiş ki:
Deadly_TR demiş ki:

Keske meslek değilde normal liseye gidip Eşit Ağırlık veya sayısal öğrencisi olsan arkadaşların ne demek istediğini anlardın :thumbsup:
Çoooooooooooooooooooooooooooooook zor..

Mopneet

Yalan söylüyor, batmış gibi görünmemek için. E-okul aşırı yoğunluk nedeniyle çökmüştü. Bütün gün müdür yardımcısının odasındayım, orada yaşananları anlatamam size. Sabahtan okul çıkışna kadar okuldak 1500 öğrencinin karne ve takdir belgelerine mühür bastım. Ellerim masmavi şu anda. Tabii oradaki muhabbetlerede kulak misafiri oldum. ^^

Takımı
Seçiniz...
Bumpkin demiş ki:
Yalan söylüyor, batmış gibi görünmemek için. E-okul aşırı yoğunluk nedeniyle çökmüştü. Bütün gün müdür yardımcısının odasındayım, orada yaşananları anlatamam size. Sabahtan okul çıkışna kadar okuldak 1500 öğrencinin karne ve takdir belgelerine mühür bastım. Ellerim masmavi şu anda. Tabii oradaki muhabbetlerede kulak misafiri oldum. ^^
Bekliyoruzz :mrgreen:

Off bari pazartesi dağıtsalar :(
Ben 2 gün daha yaşamak istiyorum 2 gün 2 gündür :lol:
Aslında zayıflardan fazla korkmuyorum ama devamsızlık içimi yiyip bitiriyor :lol:

Yukarı Alt