hahaaaaAdvance demiş ki:2 gün daha yaşamak istiyorumBaSoryong demiş ki:Yarın almassak 2 gün sonra alcaz np :)![]()

hahaaaaAdvance demiş ki:2 gün daha yaşamak istiyorumBaSoryong demiş ki:Yarın almassak 2 gün sonra alcaz np :)![]()
lütfen bencil olmayalım bizleri de düşününGameworld demiş ki:Vermeselerdi döverdim valla müdürüyarınki hamam sefamı kimse alamaz elimden karneleri aldık kutlama yapacağım
Okulu öğrenciye sevdirmek sabır ister , bu sabır evresinde kendi başına bırakırsan çocuğu heralde sevmez , heralde gitmez istemez,heralde derslerine sarılmaz.Ben herşeye rağmen,çalışmama rağmen zayıf getirmemeyi başardım.En kötü dersim Kimya o da 52DesTR0YeR demiş ki:Eminim ailene okula gitmek istemiyorum beni okuldan al desen ailen sebebini sormadan seni okuldan alırdı.Deadly_TR demiş ki:hackleyenin ayağını elini her tarafını öperdim VALLA
Bir bütün olarak okuldan bu kadarmı nefret ederiz ya.Okul bizim hayata tutunmamız için verilen fırsat.Fakat biz herzamanki gibi elimizn tersiyle itiyoruz.
Tamam bnde öğrenciyim hatta lise 2 ve en çok iş yapılan bölümdeyimde metal bölümü fakat yinede okulumu,okumayı ve okuldaki arkadaşlarımı seviyorum.
Lütfen yapmayın okul insan almanın ilk evresidir beyler...
Yanlışım varsa söleyin...
DesTR0YeR demiş ki:Eminim ailene okula gitmek istemiyorum beni okuldan al desen ailen sebebini sormadan seni okuldan alırdı.Deadly_TR demiş ki:hackleyenin ayağını elini her tarafını öperdim VALLA
Bir bütün olarak okuldan bu kadarmı nefret ederiz ya.Okul bizim hayata tutunmamız için verilen fırsat.Fakat biz herzamanki gibi elimizn tersiyle itiyoruz.
Tamam bnde öğrenciyim hatta lise 2 ve en çok iş yapılan bölümdeyimde metal bölümü fakat yinede okulumu,okumayı ve okuldaki arkadaşlarımı seviyorum.
Dil anlatım:5alisss demiş ki:yarın teşekkür belgeme kavuşuyrm![]()
Çoooooooooooooooooooooooooooooook zor..Frequency demiş ki:DesTR0YeR demiş ki:Eminim ailene okula gitmek istemiyorum beni okuldan al desen ailen sebebini sormadan seni okuldan alırdı.Deadly_TR demiş ki:hackleyenin ayağını elini her tarafını öperdim VALLA
Keske meslek değilde normal liseye gidip Eşit Ağırlık veya sayısal öğrencisi olsan arkadaşların ne demek istediğini anlardın![]()
BekliyoruzzBumpkin demiş ki:Yalan söylüyor, batmış gibi görünmemek için. E-okul aşırı yoğunluk nedeniyle çökmüştü. Bütün gün müdür yardımcısının odasındayım, orada yaşananları anlatamam size. Sabahtan okul çıkışna kadar okuldak 1500 öğrencinin karne ve takdir belgelerine mühür bastım. Ellerim masmavi şu anda. Tabii oradaki muhabbetlerede kulak misafiri oldum. ^^
Eve gitme.Xantus demiş ki:Super Olur Valla 8 Tane Orgerenal Var ^^
Odam kiralayabilirim Günlüğü 25 Tl.Xantus demiş ki:Bişiler Dusunuyorum xDD
Kalıcak bi yer ayarla benceBişiler Dusunuyorum xDD