arkadaslar kemalistin dedigi gibi ö.m atın 1 saat içinde yolluyo bot accnizi ben yeni aldım ama bota skill sorunu ve arada atma problemi var vede normal botdada skiller gözükmüyor sorun sanırım isrobotda yeni versiyon çıkması lazım
![]() |
evet arkadaşlar sorun yaşayanlar marjinal arkadaşımızın anlattıklarını aynene uygulayın.bütün sorunlarım düzeldi.bot açılırken kapanıyo sorunu vs.MaRJiNaL demiş ki:
Önemli değil kardsmCHaKaLL demiş ki:evet arkadaşlar sorun yaşayanlar marjinal arkadaşımızın anlattıklarını aynene uygulayın.bütün sorunlarım düzeldi.bot açılırken kapanıyo sorunu vs.MaRJiNaL demiş ki:
sağolsun emeğine sağlık kardeşim![]()
start hook u karakteri i tıklicaksın fakat start demeden önce dv3bot dan start diip oyuna öyle giriceksin. yoksa calsmıyabilir.CHaKaLL demiş ki:yaw oyuna girdim start hook server dedim auto traning geldi fakat bot başlamadı.neden olabilir?
MaRJiNaL demiş ki:start hook u karakteri i tıklicaksın fakat start demeden önce dv3bot dan start diip oyuna öyle giriceksin. yoksa calsmıyabilir.CHaKaLL demiş ki:yaw oyuna girdim start hook server dedim auto traning geldi fakat bot başlamadı.neden olabilir?