Bizi Bilen Bilir Bilmeyen Saçmalar popcorn
52 + Gelmek isteyen Arkadaslara Kapımız Acıktır !!!!!!!!!!!
52 + Gelmek isteyen Arkadaslara Kapımız Acıktır !!!!!!!!!!!
Tipmisin olum sen tipitip Sana kim yanlıs yaptı guıldden yanlıs anlama yuzunden cıktın .Senın durumunda kac kisi vardı , onlar gelsın dınyelelım dedı sen acelecı davrandın.Genede sen bılırsın darkBORN yola devam extraokkdeathroll demiş ki:Bede darkBORN dan SilenceR
Guıldde 3 5 kısı yuzunden kufur muhabbetı ıyıce yayıldı daha fazla dayanamadım cıktım Rolling Eyes En ıyısı Guıldsız takılmaz 76+ dan sonra kufur muhabbetı be yas sınırı olan bı guıld bulup gırıcem
Elveda darkBORN Bastan cok gzldı ama yanlıs adamları aldın Batu Üzgunum
__AwRiL_ demiş ki:darkBORN lumusun ?
yolun acık olsun...
en sevmedigim guıld darkBORN!!
cok aşırı kufur edilio ve erkeklin denilen bişi kalmamıs CeNGiZ_HAN 1 vs 1 yapalım dio amadous arkadan dalıo BiGBOSS desen allaha emanet aralarında 1-2 tane ii insan var onlardan biri LetH4L oburude LaNCeLoT ama oda oyunu bırakıomus
__AwRiL_ demiş ki:2yuzluluk yapan yok kardeş o konuda haklıydın farkındaysan bu konus başka!!!!
__AwRiL_ demiş ki:bunlar 2 yuzluluk ne daha onu bilmio !
Olm adam gibi dur Kafamın tepesini attırmaa bak bi üstkatımızdfa oturyosun beni yukarı cıkartmaa..!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very MadTurk_Knight demiş ki:2 yuzluluk Böle Mi oluyo olm
Alla Alla 2 Yuzluluk Eldorado da Beni Satarken oldu Adama Sos Werdim Kullansın die Adam Arkadasıyla Bana daldı !!! Ayıp len Evil or Very Mad
DarKKinG demiş ki:Olm adam gibi dur Kafamın tepesini attırmaa bak bi üstkatımızdfa oturyosun beni yukarı cıkartmaa..!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very MadTurk_Knight demiş ki:2 yuzluluk Böle Mi oluyo olm
Alla Alla 2 Yuzluluk Eldorado da Beni Satarken oldu Adama Sos Werdim Kullansın die Adam Arkadasıyla Bana daldı !!! Ayıp len Evil or Very Mad
ee deli ediyon adam ı ! Evil or Very MadTurk_Knight demiş ki:DarKKinG demiş ki:Olm adam gibi dur Kafamın tepesini attırmaa bak bi üstkatımızdfa oturyosun beni yukarı cıkartmaa..!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very MadTurk_Knight demiş ki:2 yuzluluk Böle Mi oluyo olm
olm Sade ce 2 yuzlulugun Tanımını Örnekle Yaptım Alla Alla Hemen Celallenme pls
Ya bak hala laf atıyo ! Evil or Very MadTurk_Knight demiş ki:Hocam Kızma pls o öyle dir Biras