Bro ben burdayım Autumn da burda. Zera ve Wax yok.Guathema demiş ki:3.takımdan kimler burda![]()
Bro ben burdayım Autumn da burda. Zera ve Wax yok.Guathema demiş ki:3.takımdan kimler burda![]()
ahahahahaextraloob demiş ki:kemalist mahallesinden adam çağırmış kardeşim bu nedir yaa yokmu buna itiraz eden herkes admin diye sustu mu kan tahlili idrar tahlili yapın dopinglidir bu tospalar ahahaha ciddi adam çağırmış yaa![]()
![]()
Bize her yer Trabzon baba.extraloob demiş ki:kemalist mahallesinden adam çağırmış kardeşim bu nedir yaa yokmu buna itiraz eden herkes admin diye sustu mu kan tahlili idrar tahlili yapın dopinglidir bu tospalar ahahaha ciddi adam çağırmış yaa![]()
![]()
yuh arkadaşım ya bu kadar da olmaz ki, benim de amatörde oynayan arkadaşım vardı onu çağırırım o zamanextraloob demiş ki:kemalist mahallesinden adam çağırmış kardeşim bu nedir yaa yokmu buna itiraz eden herkes admin diye sustu mu kan tahlili idrar tahlili yapın dopinglidir bu tospalar ahahaha ciddi adam çağırmış yaa![]()
![]()
fikir onlardan çıktıextraloob demiş ki:kemalist mahallesinden adam çağırmış kardeşim bu nedir yaa yokmu buna itiraz eden herkes admin diye sustu mu kan tahlili idrar tahlili yapın dopinglidir bu tospalar ahahaha ciddi adam çağırmış yaa![]()
![]()
Kemalist demiş ki:fikir onlardan çıktıextraloob demiş ki:kemalist mahallesinden adam çağırmış kardeşim bu nedir yaa yokmu buna itiraz eden herkes admin diye sustu mu kan tahlili idrar tahlili yapın dopinglidir bu tospalar ahahaha ciddi adam çağırmış yaa![]()
![]()
![]()
extraloob demiş ki:Kemalist demiş ki:fikir onlardan çıktıextraloob demiş ki:kemalist mahallesinden adam çağırmış kardeşim bu nedir yaa yokmu buna itiraz eden herkes admin diye sustu mu kan tahlili idrar tahlili yapın dopinglidir bu tospalar ahahaha ciddi adam çağırmış yaa![]()
![]()
![]()
takımımı kampa çağırdım takım 1in video kasetlerini inceleyecektik ki bir de ne görelim takım komple mahalleden toplanmış leblebiler puahahahaa ulen EXL ruhuyla öyle bir dolayacağız ki size o mahallede başınız eğik gezeceksiniz noob'lar sizi puahahahaha![]()
![]()
GK olabilirimextraloob demiş ki:Takım 2'ye katılmak isteyen bir GK, DC bir M oyuncusu alınacaktır kulübümüze transfer olmak isteyenler topic altında lütfen belirtsinler![]()
Çok cazip teklif ama takımımı satamamextraloob demiş ki:Takım 2'ye katılmak isteyen bir GK, DC bir M oyuncusu alınacaktır kulübümüze transfer olmak isteyenler topic altında lütfen belirtsinler![]()