EfnuR
Öğretiyorum
valla öyle böyle hiç bi kola coca colanın yerini tutmuyor kardeşim artık içinde ne varsa tutturamıyolar 

![]() |
Espio demiş ki:evet israil filistini vursun diye şimdi çıkıyorum bir kola daha alıyorum evde olmasına rağmen.
Espio demiş ki:Bu muhabbette çok kılım ; Yozgatta olduğum için çok fazla sofu insan çıkıyo elimde coca cola görünce bu gavurun dinsizin malı ; cola turka al iç diyolar boğasım geliyor öyle insanları
Hadi diyelim bunların hepsi gerçek banane fabrika sahibinin ideolojik görüşünden , ben ürettiği mala bakarım kaliteli mi? evet , Tadı güzel mi? Evet
Gerisi bağlamaz beni bunun sahibi yahudi yada amerikalı diye niye ırkçılık yapıyım ki bizimkilerde yapsın daha iyisini göğsümüzü kabarta kabarta onu içelim ama böyle boş propoganda yapmayalım...
o hep olan bişiydi lebron james orada sansür görevi görmekte sanırım foruma Roland of Glead taşıdı 2006 daWax Whine demiş ki:LeBron esprisi benimdimacrocheck demiş ki:saçmalıktan başka bişi değil istediğini döndür çevir bulanıklaştır sonra şu yazıyo yok artık lebron james![]()
Tüh. Ben yeni başladımmacrocheck demiş ki:o hep olan bişiydi lebron james orada sansür görevi görmekte sanırım foruma Roland of Glead taşıdı 2006 daWax Whine demiş ki:LeBron esprisi benimdimacrocheck demiş ki:saçmalıktan başka bişi değil istediğini döndür çevir bulanıklaştır sonra şu yazıyo yok artık lebron james![]()
Konuyu görünce yine kafam attı.. Yıllar önce msn lere mail olarak akan bu mesaj şimdide burada görünce iyice kafam attı tam da bişeyler yazacaktım ki ... Bu yazıyı gördüm , hacım söze gerek bırakmamış burada gözlerinden öpüyorumEspio demiş ki:Bu muhabbette çok kılım ; Yozgatta olduğum için çok fazla sofu insan çıkıyo elimde coca cola görünce bu gavurun dinsizin malı ; cola turka al iç diyolar boğasım geliyor öyle insanları
Hadi diyelim bunların hepsi gerçek banane fabrika sahibinin ideolojik görüşünden , ben ürettiği mala bakarım kaliteli mi? evet , Tadı güzel mi? Evet
Gerisi bağlamaz beni bunun sahibi yahudi yada amerikalı diye niye ırkçılık yapıyım ki bizimkilerde yapsın daha iyisini göğsümüzü kabarta kabarta onu içelim ama böyle boş propoganda yapmayalım...
EFendi demiş ki:colaturka=ülker=fethullah=A.B.D=İsrail
coca-cola=A.B.D=israil
o zaman kimse kola içmesin hepsi israile gidiyor zaten
Bunu duyduktan sonra bir daha coca-cola içmeyeceğim :(Jigsaw demiş ki:Ayrıca Coca Cola`nın A`ları alınıp başına Jigs ekleyip sonuna w ekleyince Jigsaw oluyor.Wooow, nelere kadir bu coca cola...
BlueLight demiş ki:Silkroadda Eu lara bakın . İsrail Bayrağının sembolünü her yerde görebilirsiniz .
Coco Cola İcmicezde Ne iççez ????
harıkasın ne dıyeyım.Jigsaw demiş ki:Ayrıca Coca Cola`nın A`ları alınıp başına Jigs ekleyip sonuna w ekleyince Jigsaw oluyor.Wooow, nelere kadir bu coca cola...
what do u want to sayblade408 demiş ki:BlueLight demiş ki:Silkroadda Eu lara bakın . İsrail Bayrağının sembolünü her yerde görebilirsiniz .
babanda coca colayla büyüdü galiba
Evet . Coco Cola'yla Büyüdü . Sanane lan . Biz senin ailene bişey diozmu .blade408 demiş ki:BlueLight demiş ki:Silkroadda Eu lara bakın . İsrail Bayrağının sembolünü her yerde görebilirsiniz .
babanda coca colayla büyüdü galiba