EfnuR

Öğretiyorum
valla öyle böyle hiç bi kola coca colanın yerini tutmuyor kardeşim artık içinde ne varsa tutturamıyolar :D

evet israil filistini vursun diye şimdi çıkıyorum bir kola daha alıyorum evde olmasına rağmen.

Espio demiş ki:
Bu muhabbette çok kılım ; Yozgatta olduğum için çok fazla sofu insan çıkıyo elimde coca cola görünce bu gavurun dinsizin malı ; cola turka al iç diyolar boğasım geliyor öyle insanları
Hadi diyelim bunların hepsi gerçek banane fabrika sahibinin ideolojik görüşünden , ben ürettiği mala bakarım kaliteli mi? evet , Tadı güzel mi? Evet
Gerisi bağlamaz beni bunun sahibi yahudi yada amerikalı diye niye ırkçılık yapıyım ki bizimkilerde yapsın daha iyisini göğsümüzü kabarta kabarta onu içelim ama böyle boş propoganda yapmayalım...

+1905

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
macrocheck demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
macrocheck demiş ki:
saçmalıktan başka bişi değil istediğini döndür çevir bulanıklaştır sonra şu yazıyo yok artık lebron james
LeBron esprisi benimdi :mrgreen:
o hep olan bişiydi lebron james orada sansür görevi görmekte sanırım foruma Roland of Glead taşıdı 2006 da
Tüh. Ben yeni başladım

Espio demiş ki:
Bu muhabbette çok kılım ; Yozgatta olduğum için çok fazla sofu insan çıkıyo elimde coca cola görünce bu gavurun dinsizin malı ; cola turka al iç diyolar boğasım geliyor öyle insanları
Hadi diyelim bunların hepsi gerçek banane fabrika sahibinin ideolojik görüşünden , ben ürettiği mala bakarım kaliteli mi? evet , Tadı güzel mi? Evet
Gerisi bağlamaz beni bunun sahibi yahudi yada amerikalı diye niye ırkçılık yapıyım ki bizimkilerde yapsın daha iyisini göğsümüzü kabarta kabarta onu içelim ama böyle boş propoganda yapmayalım...
Konuyu görünce yine kafam attı.. Yıllar önce msn lere mail olarak akan bu mesaj şimdide burada görünce iyice kafam attı tam da bişeyler yazacaktım ki ... Bu yazıyı gördüm , hacım söze gerek bırakmamış burada gözlerinden öpüyorum :muck: :thumbsup:

Silkroadda Eu lara bakın . İsrail Bayrağının sembolünü her yerde görebilirsiniz .
Coco Cola İcmicezde Ne iççez ????

colaturka=ülker=fethullah=A.B.D=İsrail
coca-cola=A.B.D=israil

o zaman kimse kola içmesin hepsi israile gidiyor zaten

Midbroke

Bilgiliyim
MSN ' ime milyonlarca kez geldi ama takmıyorum .

EFendi demiş ki:
colaturka=ülker=fethullah=A.B.D=İsrail
coca-cola=A.B.D=israil

o zaman kimse kola içmesin hepsi israile gidiyor zaten

Jigsaw

Aileden
Ayrıca Coca Cola`nın A`ları alınıp başına Jigs ekleyip sonuna w ekleyince Jigsaw oluyor. 8O Wooow, nelere kadir bu coca cola...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Jigsaw demiş ki:
Ayrıca Coca Cola`nın A`ları alınıp başına Jigs ekleyip sonuna w ekleyince Jigsaw oluyor. 8O Wooow, nelere kadir bu coca cola...
Bunu duyduktan sonra bir daha coca-cola içmeyeceğim :( :cry:

BlueLight demiş ki:
Silkroadda Eu lara bakın . İsrail Bayrağının sembolünü her yerde görebilirsiniz .

babanda coca colayla büyüdü galiba

blade408 demiş ki:
BlueLight demiş ki:

babanda coca colayla büyüdü galiba
Evet . Coco Cola'yla Büyüdü . Sanane lan . Biz senin ailene bişey diozmu .

Yukarı Alt