CH FULL INT NUKER S/S BUILD NASIL OLMALIDIR ?

• Cold - Light - Fire

Votes: 25 26,3%
  • Cold - Light - Bicheon

Votes: 70 73,7%

• Total voters
    95
  • Poll closed .

Lrd

rank8
caglar59 demiş ki:
XaslanX demiş ki:
WaTCHMaN demiş ki:
>>> caglar59 <<< Sen S/S nukeri lighting yerine fire ile oynamaya devam et sana sro hayatında başarılar :coffee:
Bilmiyor arkadaş ne yapsın :roll:
Sadece mag attack artıran bufftan ne olacakmış :D şaka gibi ya nukerin skillerinin hepsi zaten mag attack :mrgreen: :mrgreen: öğrende gel caglar59 lütfen :mrgreen:

Zor tutuyorum kendimi summer4:
Fire açmadan bicheon ne işe yaracak? adam gibi vurmadıktan sonra silah skilini ne yapayım, onun yerine full force açması daha mantıklı.
Hani bazı çok bilenler bütün skiller mag atack diyorya, oradaki BİCHEON ne oluyor peki? Fire wall olmadan nuker ne yapıcak peki?
Bunlara cevap verebilirseniz tmm silkroaddan sizden iyi anlıyan yok, ama veremezsenizde bilmeden insanların aklını bulandırmayın! :byes:
hemen cevap vereyim çok bilmiş :) Bir nuker Bicheon skillerini pvp de neden kullanır ? Daha fazla vurmak içinmi ? Hayır tabiki.. Yatır-Batır ile kendini rahatlatır ve el yakma yakmadan bile Divisionları tutturmaya çalışır çünkü bicheonu açmanın amacı pvpde daha fazla vurmak değil Divisionları tutturup birşyler yapmak veya yatır-batırla rahatlamaktır..Bunun içinde bicheon çok vursun diye Fire açılmaz açılamaz açarım diyorsan senin bileceğin iş ama mantık dışı kalır anlıyomusun .. 3 Sene nuker kullandım eğer bana bilmiyorsun diyorsan birşeyleri bilde söyle :wink1:
He birde Bicheon skillerine mag attack yapıyormu demişim ? NUKERİN skillerinin hepsi mag attack demişim. yorumumu düzgünce oku öyle cevap ver bana lütfen :wink1:

Yukarı Alt