züpper extraokkTheMyth_ demiş ki:Blue Görsellere Logomuzu eklermisin extrabeer
-Resim Silinmiş.
iyi forumlar extraokk
Bi intçi oraya 63 den önce giremez. Canavarlar başına toplanır yatar,orda kasılamassın ex düşersin hele bi de botsa hiç şansın yokst3llo demiş ki:caveye en az 50 de girersin ama gezinti maksatlı canavarlara dalma yatarsın en az 55 gibi git ben ole yapıyodum 56 olunca gelsim meteorlar
benim intciyle ben 64 olmadan girmem yani yeni silahlardan öncehacker__ demiş ki:Bi intçi oraya 63 den önce giremez. Canavarlar başına toplanır yatar,orda kasılamassın ex düşersin hele bi de botsa hiç şansın yokst3llo demiş ki:caveye en az 50 de girersin ama gezinti maksatlı canavarlara dalma yatarsın en az 55 gibi git ben ole yapıyodum 56 olunca gelsim meteorlar
+1TheMyth_ demiş ki:benim intciyle ben 64 olmadan girmem yani yeni silahlardan öncehacker__ demiş ki:Bi intçi oraya 63 den önce giremez. Canavarlar başına toplanır yatar,orda kasılamassın ex düşersin hele bi de botsa hiç şansın yokst3llo demiş ki:caveye en az 50 de girersin ama gezinti maksatlı canavarlara dalma yatarsın en az 55 gibi git ben ole yapıyodum 56 olunca gelsim meteorlar