Crysis'e benzemiş sanki. Çok iyi oyun bizi bekliyor.
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
http://www.youtube.com/watch?v=9DM7NsxOS0Q&ob=av3nDulce Amor demiş ki:call of duty 2'den beri oynayamadigim icin(iyi bir bilgisayarim hic olmadi) bana kalirsa benden gercek oyun
sizin beklentiniz cok beyler.ne yapsin daha adamlar.simulasyon makinasi yapsinlar elinize silahi versinler anca tatmin olcaksiniz artik.kolay degil boyle oyunlar yapmak.
price yeni bir ekip toplayıp çıkabilir belki ama zor belki black opsta o da olurDukeNukem demiş ki:mw4 cıkar mı acaba.
senaryoyu merak ediyorum nolacak
makarov öldü soap öldü yuri öldü sandman grinch hepsi öldü sayılır.bi nikolai kaldı
cıkmayacak gibi ama merak ediyorum doğrusu
hahahah bu nasil bir isyan yapanin kemikleri sizlamadiysa Etkin degilimironEyE demiş ki:İğrenç kelimesi bulunduğu sırada, bulan kişi bu oyunu görseydi, şu anda iğrenç yerine cod kelimesini kullanırdık.Ya 5 yıldır bıkmadılar mı hep aynı tantana hep atari grafikleri... Oyun 2025 yılında geçsede hiçbişey fark etmez cod bitmiştir.
black opsta olmaz 2025te geçiyor zamanMaddy demiş ki:price yeni bir ekip toplayıp çıkabilir belki ama zor belki black opsta o da olurDukeNukem demiş ki:mw4 cıkar mı acaba.
senaryoyu merak ediyorum nolacak
makarov öldü soap öldü yuri öldü sandman grinch hepsi öldü sayılır.bi nikolai kaldı
cıkmayacak gibi ama merak ediyorum doğrusu