Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Warmoon demiş ki:
Çok iyi hatırlıyorum lise 2 deydim cabal 2 yi duyduğumda havalara uçmuştum. Şuan geçen sene lise bitti.
Cabal gelene kadar millet ne oyunlar yaptı gw2 başlamayı düşünüyorum ben.
dostum gw2 görsel açıdan hiç sağlıklı görünmüyor derim yani 70 dolar verip o oyunu alacaksam şahsen ben görsel açıdan göz zevkimin dolmasını beklerim ayrıca modası da geçti artık onun 2012 deseydin eğer kabul ederdim ama hacım olmuş burada 2015 gw2 ağır basmıyor artık
şu video'yu inceler misin
adam ölüm komandolğu yapıyor dalıyor lakin kimin eli kimin cebinde belli değil böyle görsel karaşasının tam ortasında bulunmak için
70 dolar bence aşırı fazla bir ücret knight online'dan farkı nedir gören varsa bana söylesin
bence oyunu satın almadan bir kez daha düşün

silkroad oynarsın paran cebinde kalır daha şerefli
benim açımdan silkroad ile kıyaslıyorum silkroad'tan daha kötü hacım parana yazık hacım ayrıca 2010 yılından bu yana bizi bekleten 3 oyun var "Bless" "Cabal 2" "
Black Desert" aralarından en iyisi Black desert aç hacım kore betalarından birer kıyaslama yap ne demek istediğimi anlayacaksın aç hepsini 1080px izle aradaki farkı göreceksin.
hani derler ya "World of Warcraft Dünyanın en iyi oyunudur" hayır ben öyle düşünmüyorum. Oyun sistemi ve haritası istediği kadar güzel olsun her oyunun kendine has haritaları durumuna göre sistemi vardır ve World of Warcraft görsel açıdan da tam bir fiyaskodur.
Senin tercihindir hacım ben sadece oynayacağın oyundan ne kadar zevk alırsın merak ediyorum :)