löööl 

İnsan gibi Konus kardeş.Tm mı..Hadi bakim Baska yerden Dewam et..Zardock demiş ki:löööl![]()
sitede istedıgım yerde istedıgım seyı yazarım rahatsız oluyorsan sikayet edersın en fazla banlanırım artist artist konusma canımı sıkmamel1h___ demiş ki:İnsan gibi Konus kardeş.Tm mı..Hadi bakim Baska yerden Dewam et..Zardock demiş ki:löööl![]()
Nolcak...Nabıcan artis artis konussaM??Adres:Bursa/yıldırım Kurtuluş cadedsi yıldırım sok..no2 D:4 Berusa int. cafe artis artis konusuyom gel.weya sen wer adresiniZardock demiş ki:sitede istedıgım yerde istedıgım seyı yazarım rahatsız oluyorsan sikayet edersın en fazla banlanırım artist artist konusma canımı sıkmamel1h___ demiş ki:İnsan gibi Konus kardeş.Tm mı..Hadi bakim Baska yerden Dewam et..Zardock demiş ki:löööl![]()
Herkeze Gider.. rahat ol.Gel gösteriyim bebeyi detectiveZardock demiş ki:git kumdan kale yap kendıne bebeconcon agzından bellı sırf sekılsındır sen icraatta sıfır coluk cocuk kovalattırma bana
Nasıl Bilmiyorum nasıl koyulduğunucrazy_bay demiş ki:bu topıce bursasporla ilgili resim koysak olur mu
böyle viewtopic.php?f=21&t=16124mel1h___ demiş ki:Nasıl Bilmiyorum nasıl koyulduğunucrazy_bay demiş ki:bu topıce bursasporla ilgili resim koysak olur mu
Exclamation Exclamation Idea popcorn
eyw kardeş tşkkrler ama olmuyor!crazy_bay demiş ki:
Saolasındanger16 demiş ki: