Kapinin oraya bicak salamaya basldi o tarafa ilerledi ve Zombiler Buna dalmiyor. Bilgilendirme istiyorum Toxi,Snake,Blt bilen solesin yaw...

Bende bole yapip ex kasmak istiyorum....
Woaw çavuşum, emrinizdeyimmavii demiş ki:evet ya böyle yapanlar var biriside tum partiyi tarıyordu havadan uçanlar bayrakla havada uçup diğerine konanlar.. teyy çavuş oldum bu arada![]()
BURAYA konusunu açman yeterli.ProMaster demiş ki:Hacim bi adam hack kullanirken videosunu cektim nasi report edecem yardimci olur musun?
Nasi HacimToxicated demiş ki:BURAYA konusunu açman yeterli.ProMaster demiş ki:Hacim bi adam hack kullanirken videosunu cektim nasi report edecem yardimci olur musun?
Hayır hack değil.Bug.Toxicated demiş ki:Adam hacker, kullandığı da bir hack işte .. Duvara giriyor, zombilerde bunu görmüyor doğal olarak ..
Sonuçta illegal bişeyDaRKWaTcH demiş ki:Hayır hack değil.Bug.Toxicated demiş ki:Adam hacker, kullandığı da bir hack işte .. Duvara giriyor, zombilerde bunu görmüyor doğal olarak ..
O bölgede açık var.
Eğilip bıçağa basılı tutup oraya girince pat diye sanki bir yere düşüyorsun [Alt kata ] 1 cm vs alt kata iniyorsun zombiler seni görmüyor ama 10 lv ı geçtikten sonra vah haline![]()