belirsizzzzz
Aileden
çekmeyin hangi kanal xD
ne ps sı yahu beyaz köpekbalığı işte ps fln yok ortada...MonteCarlo demiş ki:Ps yaa![]()
Dogru Ps DirSaGoPaKaJMeR demiş ki:Ps gibi duruyor :?!!
E ne yapsa idi? Ailesiyle beraber ölsemiydiBrendiBelle demiş ki:Ben aslında çocuğunun ne kadar satıcı ve ailesine düşkün olmadığını anladım.Yaw anne babasının arkasında köpekbalığı görüyor foto çekip kaçıyor.Ne ayni bu kdr mı insanlık öldü ? Ve kaptnda o kdr eşek mi köpekbalığını görüp hiç bişey yapmıyor.Yazık ! :| :idea:
+1 kalan sağlar bizimdirEspio demiş ki:E ne yapsa idi? Ailesiyle beraber ölsemiydiBrendiBelle demiş ki:Ben aslında çocuğunun ne kadar satıcı ve ailesine düşkün olmadığını anladım.Yaw anne babasının arkasında köpekbalığı görüyor foto çekip kaçıyor.Ne ayni bu kdr mı insanlık öldü ? Ve kaptnda o kdr eşek mi köpekbalığını görüp hiç bişey yapmıyor.Yazık ! :| :idea:
En iyisini yapmış çocuk Dünyanın kuralı bu Büyük balık küçük balığı yer, kaçan hayatını kurtarr
Al işte bi insanlık ayıbı daha.utan kendinden bi kaç benm gibi duyarlı insanda olmasa gitcek bu toplum temelliEspio demiş ki:E ne yapsa idi? Ailesiyle beraber ölsemiydiBrendiBelle demiş ki:Ben aslında çocuğunun ne kadar satıcı ve ailesine düşkün olmadığını anladım.Yaw anne babasının arkasında köpekbalığı görüyor foto çekip kaçıyor.Ne ayni bu kdr mı insanlık öldü ? Ve kaptnda o kdr eşek mi köpekbalığını görüp hiç bişey yapmıyor.Yazık ! :| :idea:
En iyisini yapmış çocuk Dünyanın kuralı bu Büyük balık küçük balığı yer, kaçan hayatını kurtarr
Valla ben en azından uyarmaya çalışırım.sonuçta ailem.onları kurtarmak için çabalardım.Espio demiş ki:Açık ve net bi cevap ver ; Sen o durumda olsan aileni kurtarmaya çalışıp kendini riskemi atarsın kaçarmısın?![]()